Home TOP NEWS Ανδρέας Νεοφύτου: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να βασιστεί σε αυτούς τους παίκτες”

Ανδρέας Νεοφύτου: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να βασιστεί σε αυτούς τους παίκτες”

 


Περήφανος για το επίτευγμα των παικτών του ήταν ο Ανδρέας Νεοφύτου. Ο τεχνικός των κυπελλούχων δήλωσε πως οι πράσινοι τα κατάφεραν μετά από σκληρή δουλειά και δήλωσε σίγουρος πως η ανδρική ομάδα μπορεί να εμπιστευθεί αρκετά παλικάρια που σήμερα πανηγύρισαν στο ιστορικό Μακάρειο.

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας:

«Συνταγές επιτυχίας δεν υπάρχουν, υπάρχει μόνο σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Μόνο με δουλειά. Οι παίκτες έδειξαν πως μπορούν να αντεπεξέλθουν και έχουν μέλλον. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να βασιστεί σε αυτούς και το απέδειξαν σήμερα. Για το παιχνίδι, κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν, όμως δικαιούμασταν τον τίτλο. Εάν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί το σκορ θα ήταν πιο μεγάλο. Δίκαια το πήραμε, συνεχίζουμε τη δουλειά. Ο στόχος είναι κάποια από αυτά τα παιδιά να πάνε στην προετοιμασία. Ήδη κάποιοι είναι στην πρώτη ομάδα.

Μετά την αποχώρηση του Άκη για να αναλάβει την πρώτη ομάδα, συνεχίσαμε με τους ίδιους ρυθμούς με το ίδιο πλάνο που ετοιμάστηκε μαζί με τον Άκη. Οι συμβουλές του ήταν καθοριστικές. Είναι μία επιβράβευση και για τον ίδιο σήμερα.

Μετά από καιρό μία ποδοσφαιρική ομάδα μας παίρνει τίτλο, δώσαμε χαρά στον κόσμο ελπίζω και ευελπιστώ αυτό να συνεχιστεί. Η προσωπική μου αφιέρωση είναι στην γυναίκα μου και στο γιο μου αλλά και στα παιδιά που το νίκησαν».