Home TOP NEWS Από τα λόγια στις πράξεις

Από τα λόγια στις πράξεις

Ωραία, την “γυρίσαμε” κι αυτή τη σελίδα, που ήταν και η πιο μαύρη της τελευταίας δεκαπενταετίας. Για να είναι όμως η επόμενη πιο φωτεινή, για να περιλαμβάνει και χαρές εκτός από πίκρες και σκυμμένα κεφάλια, απαιτείται πολλή δουλειά. Δουλειά σε όλα τα επίπεδα, από την επικοινωνία διοίκησης-κόσμου, στην πιο μαζική εγγραφή μελών και τέλος στο αγωνιστικό. Για το τελευταίο σημείο της προηγούμενης πρότασης, μιλάει και αυτό το κομμάτι.


Είναι χιλιοειπωμένο, το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε πολύ μεγάλο βαθμό θα ξηλωθεί για να κτιστεί από την αρχή. Για την ώρα έχουν φύγει 8 ποδοσφαιριστές, αναμένεται να γίνουν τουλάχιστον 11 και έχει αποκτηθεί μόλις ένας. Γίνεται λοιπόν σαφές, πως μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει χρόνο, έχει και πολύ δρόμο να διανύσει όμως, μέχρι το ρόστερ της να είναι τουλάχιστον λειτουργικό. Και από κει και πέρα, πρέπει να γίνει και ανταγωνιστικό. Να αποκτήσει συνοχή, ομοιογένεια, ταυτότητα.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει ξεκινήσει εδώ και 1,5 μήνα την προεργασία και οι πληροφορίες λένε πως η ομάδα βρίσκεται κοντά και σε νέες μεταγραφές. Ίσως αυτό που περιμένει το σωματείο μας είναι να τελειώσει ο μήνας, αφού πολλά συμβόλαια τελειώνουν 31 Μαΐου. Ο Ιούνιος δεν είναι μακριά και θα δούμε ακριβώς πόσο προχωρημένος είναι ο προγραμματισμός. Προ των πυλών πάντως φαίνεται αν είναι ο Τζαΐλσον και ένας μέσος.