Home TOP NEWS Απόλυτα συνεργάσιμος στη λύση του συμβολαίου του ο Silva Clayton!

Απόλυτα συνεργάσιμος στη λύση του συμβολαίου του ο Silva Clayton!

Η λύση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές, είναι μια διαδικασία που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και διαδικασίες. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για συμβόλαια που έχουν διάρκεια. Και ειδικά από τη στιγμή που ο λάθος χειρισμός, μπορεί στο τέλος να βγάλει και το όνομα σε ένα σύλλογο ή να το βάλουν σε περιπέτειες για χρόνια και δυστυχώς, στην ΟΜΟΝΟΙΑ το ζήσαμε για χρόνια.


Τα ρεπορταζ δίνουν και παίρνουν και πολλές φορές ίσως μεταδοθούν και ανακρίβειες σχετικά με την κάθε περίπτωση, αφού είναι και αρκετές. Στην περίπτωση του Silva Clayton, στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν να λένε ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν απόλυτα συνεργάσιμος και δεν «έκατσε» στο συμβόλαιο του. Η αποζημίωση που πήρε ήταν ελάχιστη, κάτι που βοηθά και την ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει της νέας χρονιάς. O Clayton φεύγει σαν φίλος και σε αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και το πώς προσέγγισε ο ίδιος την κατάσταση.

O ποδοσφαιριστής σεβάστηκε την ΟΜΟΝΟΙΑ, έδειξε κατανόηση και η συμπεριφορά του ήταν απόλυτα σωστή. Φυσιολογικά λοιπόν στο σωματείο εύχονται παρόμοια κατανόηση να βρουν και σε περιπτώσεις άλλων ποδοσφαιριστών που θα αποδεσμευτούν. Το ρόστερ θα κτιστεί ξανά από την αρχή έτσι όσο λιγότερα δαπανηθούν για αποζημιώσεις, τόσο το καλύτερο.