Home TOP NEWS Η χρονιά του Αντρέα

Η χρονιά του Αντρέα

Σίγουρα την ονειρευόταν αυτή τη χρονιά, αλλά τόσο νωρίς, το πιθανότερο είναι να μην περίμενε ούτε ο ίδιος πως θα ερχόταν. Ο Αντρέας Χριστοδούλου ολοκλήρωσε χθες το βράδυ μια σαιζόν που δεν θα ξεχάσει ποτέ του, κατακτώντας το κύπελλο με την U21. Στον ίδιο θεσμό, ήταν οι αποκρούσεις του στα πέναλτι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που έστειλαν την ΟΜΟΝΟΙΑ στο μεγάλο τελικό. Κι αυτά δεν ήταν καν τα highlights της χρονιάς 2016-17 του Αντρέα Χριστοδούλου.


Ο μικρός πορτιέρο βλέπετε ξεκίνησε ως 4ος τερματοφύλακας τη χρονιά, όμως τραυματισμοί και αποβολές τον έφεραν να κάνει ντεμπούτο με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μια απόκρουση του μάλιστα στο 90′ του παιχνιδιού με την ΑΕΖ, έφτασε να ανακυρήσσεται δεύτερη καλύτερη της χρονιάς σε όλο το πρωτάθλημα! Την ίδια στιγμή είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Ελπίδων, γενικά το μόνο που θα μπορούσε να πάει καλύτερα θα ήταν να πανηγυρίσει κι άλλους τίτλους σε ομαδικό επίπεδο, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από αυτόν.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Χριστοδούλου τόνισε πως τον πρώτο λόγο για το μέλλον του θα έχει πάντα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο μικρός αναμένεται να πάρει “προαωγή” φέτος και από 4ος τερματοφύλακας να γίνει 3ος της πρώτης ομάδας. Στοίχημα του είναι να συνεχίσει τη δουλειά, να καταφέρει να βάλει “πίεση” στον Κωνσταντίνο Παναγή και οποιονδήποτε άλλο αποκτηθεί και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Μας συστήθηκε, τώρα πρέπει να ετοιμαστεί να κάνει τη διαφορά.