Home TOP NEWS Δεν έχουν λόγο να βιάζονται

Δεν έχουν λόγο να βιάζονται

Οι πληροφορίες λένε πως ο Τζαΐλσον, είναι ο επόμενος που θα ανακοινωθεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ, πιθανότατα την 1η Ιουνίου. Άλλες πληροφορίες μιλάνε για άλλους 1 ή 2 κλειστούς παίκτες, που θα γίνουν γνωστοί την ίδια ημερομηνία. Αν θα επαληθευτούν τα πιο πίσω, θα μάθουμε πολύ σύντομα. Είτε όμως είναι αλήθεια είτε ψέματα, η πραγματικότητα είναι πως ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν έχει λόγο να τρέχει να συμπληρώσει το ρόστερ. Η προετοιμασία ξεκινάει σε ένα μήνα, το πρωτάθλημα σε τρεις.


Ο ίδιος ο κόουτς μάλιστα, φρόντισε στη διάσκεψη να δώσει και μια διαφορετική διάσταση στα του προγραμματισμού, κάτι σαν εσωτερική γνώση. Είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν δύο τα πλάνα που βάλαμε κάτω, ένα με έξοδο και ένα χωρίς. Αν βγαίναμε, που όλοι το θέλαμε, κάποιοι παίκτες θα έρχονταν άμεσα. Αυτό θα σήμαινε και μεγαλύτερα ποσά αφού τους θέλαμε άμεσα, πλέον μπορούμε να τους κλείσουμε με λιγότερα. Εγώ ήθελα να βγούμε Ευρώπη, ήμουν έτοιμος, αλλά δυστυχώς αυτό δεν έγινε κάτι που σημαίνει πως δεν θα βιαστούμε και έχουμε περισσότερες επιλογές».

Με άλλα λόγια, πέραν από το θέμα του χρόνου, ο Πάμπος Χριστοδούλου θεωρεί πως με τα λεφτά που διαθέτει θα φέρει και καλύτερους παίκτες, αφού δεν χρειάζεται να τους κλείσει άμεσα. Αυτό του δίνει επιλογές και ως εκ τούτου ευελιξία για να φέρει στην ομάδα μας τους ικανότερους. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.