Home TOP NEWS Ενδιαφέρει όσους θα πάνε στο Τσίρειο την Κυριακή στο φινάλε του Πρωταθλήματος

Ενδιαφέρει όσους θα πάνε στο Τσίρειο την Κυριακή στο φινάλε του Πρωταθλήματος

 


Τα μέτρα ασφαλείας του Κυριακάτικου αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ για το φινάλε του Πρωταθλήματος ανακοίνωσε η αστυνομία. Όσοι θα πάνε λοιπόν στο παιχνίδι, τα πιο κάτω τους ενδιαφέρουν:

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30 και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Σημειώνεται ότι τυχόν αργοπορημένη προσέλευση των οργανωμένων οπαδών θα συνεπάγεται και καθυστέρηση της εισόδου τους στο γήπεδο.

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας ΟΜΟΝΟΙΑ, θα παραχωρηθεί η δυτική κερκίδα και θα λειτουργήσει η Είσοδος αρ.1 του σταδίου. Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας ΑΕΛ, θα παραχωρηθεί η ανατολική κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι Είσοδοι 3 και 4 καθώς και η είσοδος για τις κάρτες διαρκείας.

Τα ταμεία στο στάδιο για τους οπαδούς της ΑΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ θα ανοίξουν η ώρα 17:30.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών από και προς το στάδιο, καλούνται οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να κατευθυνθούν μέσω του αυτοκινητόδρομου πάνω από το κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας προς τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών και ακολούθως με τις υποδείξεις των τροχονόμων, διαμέσου των οδών Χριστοφή Εργατούδη (εκκλησία Αγ. Γεωργίου Χαβούζας) και Βασιλέως Κωνσταντίνου προς το Τσίρειο Στάδιο όπου και θα σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στην δυτική πλευρά του σταδίου. Επίσης οπαδοί που θα προσέλθουν από Πάφο να κατευθυνθούν νότια από το Κυκλικό Κόμβο Πολεμιδιών, αριστερά στην οδό Χρ. Εργατούδη (εκκλησία Αγ. Γεωργίου) και ακολούθως μέσω της οδού Βασ. Κωνσταντίνου να σταθμεύσουν στην δυτική πλευρά του σταδίου. Οι οπαδοί της ΑΕΛ να χρησιμοποιήσουν τις οδούς Αγ. Φυλάξεως – Στ. Κυριακίδη και να σταθμεύουν στη ανατολική πλευρά του σταδίου.

Η οδός Στέλιου Κυριακίδη θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από την συμβολή της με την οδό Αναστάση Αντρέου από η ώρα 17:30 μέχρι και το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων οι οποίοι είναι για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Είσοδο αρ.1 και για τους οπαδούς της ΑΕΛ στην Είσοδο αρ.3. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη περιοχή του Τσιρείου Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.