Home TOP NEWS Ενέσεις παντού, αλλά πρώτα στην άμυνα

Ενέσεις παντού, αλλά πρώτα στην άμυνα

Αν ρωτήσει κανείς δέκα ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ στο δρόμο σε ποια γραμμή χρειάζεται ενίσχυση η ΟΜΟΝΟΙΑ, τουλάχιστον οι εννιά θα απαντήσουν “σε όλες”. Είναι και η αλήθεια άλλωστε, η ομάδα μας έχει ανάγκες παντού, κάτι που αποτυπώνεται ξεκάθαρα από τον μεγάλο αριθμό αποδεσμεύσεων που προσανατολίζεται να κάνει. Αν κάποιος όμως μπει σε βάθος και βάλει στην ανάλυση και τους αριθμούς, το πιο πιθανόν είναι να απαντήσει πως πρώτα από όλα χρειάζεται ενίσχυση η άμυνα.


57 γκολ δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ένας αριθμός πελώριος, ένας αριθμός που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως θα είναι πάντα απαγορευτικός για όνειρα που αφορούν τα ψηλά. Η αμυντική λειτουργία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πονούσε γενικώς, δεν ήταν μόνο θέμα όσων έπαιζαν πίσω, το νούμερο όμως είναι τόσο μεγάλο, που δεν μπορεί, την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι αμυντικοί. Ήδη ο Πάμπος απέκτησε αριστερό μπακ, είναι κοντά σε δεξιό μπακ, στοχεύει και σε δυο κεντρικούς αμυντικούς.

Με άλλα λόγια θα δούμε εντελώς διαφορετική άμυνα του χρόνου. Αν ο τερματοφύλακας που θα έρθει εκτοπίσει τον Παναγή, θα δούμε και διαφορετικό άσσο. Ο Πάμπος Χριστοδούλου δίνει τεράστια έμφαση στον τρόπο που αμύνονται οι ομάδες του και είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλει να αλλάξει τα πάντα από όσα είδε φέτος.