Home TOP NEWS Έπιασε ήδη δουλειά

Έπιασε ήδη δουλειά

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά ο Μάκης Παπαϊωάννου έχει μιλήσει με τον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Πάμπο Χριστοδούλου. Ο Κύπριος τεχνικός, ήταν και ο άνθρωπος βαρόμετρο στην πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (που έχει καθήκοντα περισσότερο αθλητικού διευθυντή) και βρίσκεται σε επαφή μαζί του εδώ και κάποιες μέρες. Έχουν καταλήξει στο πώς θα συνεργαστούν, έχουν θέσει συγκεκριμένους στόχους και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο Μάκης έχει ήδη πιάσει δουλειά.


Ο Πάμπος Χριστοδούλου, είχε ξεκαθαρίσει πως προτιμούσε γνώστη της κυπριακής πραγματικότητας. Κάποιον που να γνωρίζει τι συμβαίνει με την ΚΟΠ, την…κληρονομιά που κουβαλά κάθε ομάδα, τους τοπικούς ατζέντηδες, αλλά και τι κυκλοφορεί σε ποδοσφαιρικό υλικό. Μια από τις αδυναμίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εδώ και καιρό, ήταν η ευελιξία στις μεταγραφικές της κινήσεις. Ακριβώς αυτό το σημείο είναι που προσπαθεί να διορθώσει με την πρόσληψη του Μάκη Παπαϊωάννου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιχείρησε πέρσι με το Νίκο Νταμπίζα να εφαρμόσει ένα πολύ συγκεκριμένο μοντέλο τεχνικού διευθυντή, με τον τελευταίο να είναι ο απόλυτος άρχοντας και να έχει σχεδόν όλες τις εξουσίες. Το μοντέλο αυτό απέτυχε και φέτος είναι ξεκάθαρο πως προσπαθεί κάτι διαφορετικό, με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή να έχουν πιο στενή συνεργασία και ισομερή λόγο στα του τμήματος. Αν αυτό είναι το πλάνο που θα δουλέψει, θα δούμε στην πορεία.