Home TOP NEWS Εργομετρικά, ανοικτή προπόνηση, Πλάτρες, προετοιμασία

Εργομετρικά, ανοικτή προπόνηση, Πλάτρες, προετοιμασία

Πώς και πώς περιμένει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δει την…νέα ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τη φετινή καταστροφική χρονιά. Χαρακτηριστικό είναι πως η ομάδα έχει αγώνα το Σαββατοκύριακο, αλλά κανείς δεν δίνει σημασία. Όλοι θέλουν να σκέφτονται πως του χρόνου, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα παρουσιάσει ένα σύνολο που παλεύει και τρέχει πολύ περισσότερο, ένα σύνολο που θα έχει πρώτα από όλα νοοτροπία νικητή.


Τα αποκαλυπτήρια πάντως της νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τη στιγμή που δεν βγήκαμε στην Ευρώπη, θα καθυστερήσουν αρκετά. Περί τα τέλη Ιουνίου, οι ποδοσφαιριστές που θα είναι στο ρόστερ θα λάβουν πρόσκληση για εργομετρικές εξετάσεις. Αφού ολοκληρωθούν, θα πραγματοποιηθεί μια ανοιχτή προπόνηση, κάτι που ο νέος προπονητής μας συνηθίζει για να αρχίσουν να φτιάχνουν σχέση παίκτες και κόσμος. Στη συνέχεια η ομάδα θα μεταβεί για κάποιες μέρες στις Πλάτρες για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και στη συνέχεια θα πάει στο εξωτερικό για το κύριο στάδιο της.

Όπως γράψαμε τις προηγούμενες μέρες, αρκετές πιθανότητες να φιλοξενήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρεί προπονητικό κέντρο στη Μάλαγα. Δεν έχει κλείσει όμως οτιδήποτε και το τεχνικό τιμ αξιολογεί ακόμα τις επιλογές του. Όπως φαίνεται πάντως, τα πρώτα φιλικά επί κυπριακού εδάφους αργούν ακόμα.