Home TOP NEWS Γέσπερ: «Είναι δύσκολη στιγμή για την ομάδα, πρέπει να συμπεριφερθούμε με επαγγελματισμό»

Γέσπερ: «Είναι δύσκολη στιγμή για την ομάδα, πρέπει να συμπεριφερθούμε με επαγγελματισμό»


Δεν μπορούν να είναι περήφανοι οι παίκτες με το τι έδωσαν σήμερα, όπως δήλωσε ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας μας, Γέσπερ Φρέντμπεργκ.

Γέσπερ: «Ξέραμε πως ήταν σημαντικό παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα και θέλαμε τη νίκη. Παίζαμε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, δεν κάναμε τόσες μεγάλες ευκαιρίες αλλά κρατούσαμε τη μπάλα και πηγαίναμε με καλό συναίσθημα στο ημίχρονο. Κάπου εκεί ήρθε το γκολ του Απόλλωνα. Μας έλειψαν πολύ οι ακραίοι και δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε από τα πλάγια όπως θέλαμε. Στο β’ μέρος δεν επιβληθήκαμε, αλλά ακόμα και έτσι φτιάξαμε και χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες. Όσον αφορά την εικόνα του τελευταίου 20λεπτου, σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε περήφανοι με αυτά που δώσαμε. Παίζαμε ατομικά, ξεχάσαμε πως είμαστε ομάδα, κάναμε εύκολα λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο. Θέλαμε να δούμε αν μπορούμε να αλλάξουμε το παιχνίδι, θέλαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί, δεν το πετύχαμε όμως και στον αντίποδα ανοίξαμε πάρα πολύ και δώσαμε πολλούς χώρους. Είναι σημαντικό τώρα να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει. Να παίξουμε για το τριφύλλι μπροστά και να παίξουμε για το σύλλογο. Αυτό μας έμεινε, αυτό είναι το σημαντικό πλέον. Είναι πολύ δύσκολη στιγμή για το σύλλογο. Πρέπει να συμπεριφερθούμε επαγγελματικά. Μαθηματικά έχουμε ακόμα ελπίδες και πρέπει να τις παλέψουμε. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα».

Αυγουστή: «Συγχαρητήρια στην β’ ομάδα μας για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήθελα πολλές φορές να τους δω από κοντά αλλά δεν μας ήθελε το πρόγραμμα. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε καλύτερα και όταν είδαμε κάποιες αδυναμίες, αλλάξαμε το σύστημα μας και μπορέσαμε να ισορροπήσουμε το ματς. Καταφέραμε να προηγηθούμε και ηρεμήσαμε. Μπορέσαμε στο β μέρος να έχουμε χώρους και να τελειώσουμε το παιχνίδι με δεύτερο γκολ. Αυτό το ματς σίγουρα ήταν δύσκολο λόγω του ότι παίζαμε Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή αλλά είδα καλά στοιχεία. Είχαμε καλό ρυθμό στο β μέρος και μας βοήθησε στη ψυχολογία. Είναι δύσκολη στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ εύχομαι ότι καλύτερο, με τη νέα χρονιά θα είναι μια δυνατή ομάδα και αυτό θέλουμε όλοι».