Home TOP NEWS Για μέσο το ταξίδι του Πάμπου

Για μέσο το ταξίδι του Πάμπου

Τη στιγμή που ο Τζαΐλσον φαίνεται να είναι το φαβορί για την κατάληψη της θέσης του δεξιού μπακ, ο Πάμπος Χριστοδούλου βρίσκεται στην Πορτογαλία. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το ταξίδι του σχετίζεται πρώτιστα με την απόκτηση συγκεκριμένου μέσου που ο προπονητής μας θεωρεί πως είναι της διαφοράς. Λέμε πρώτιστα, γιατί σπάνια τα ταξίδια του Πάμπου αφορούν ένα και μόνο παίκτη.


Ο Πάμπος Χριστοδούλου δίνει μεγάλη βαρύτητα στον άξονα και το έδειξε στα δυο περάσματα του στην ΑΕΛ. Θεωρεί πως οι αμυντικοί μέσοι είναι αυτοί που δίνουν ρυθμό στην ομάδα, αλλά και αυτού που την βοηθάνε να στήσει κόκκαλο. Με δεδομένο ότι οι ομάδες του Πάμπου τρέχουν πολύ, δεν είναι καθόλου τυχαίο που ψάχνει μέσους αξίας.

Για να έχει μεταβεί και ο Αντώνης Τζιωνής στην Πορτογαλία, πάει να πει πως οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο. Τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε αν είχαν αίσιο αποτέλεσμα, αλλά και αν αφορούσαν μόνο τον μέσο, ή και άλλες περιπτώσεις που ξεχώρισε ο προπονητής μας στο πρώτο του μεταγραφικό σαφάρι στην αγαπημένη του Πορτογαλία.