Home TOP NEWS Για την ώρα τα κρατάνε στην άκρη

Για την ώρα τα κρατάνε στην άκρη

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ΟΜΟΝΟΙΑ της σαιζόν 2017-18. Ο Πάμπος Χριστοδούλου επέστρεψε από το ταξίδι του έχοντας τον χαρτοφύλακα του γεμάτο περιπτώσεις που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εξετάσει ενδελεχώς και θα προχωρήσει ανάλογα σε προτάσεις. Παράλληλα ο Κύπριος κόουτς βλέπει παίκτες και από την Κύπρο, ενώ εντός της επόμενης εβδομάδας θα αξιολογήσει και παίκτες που προτάθηκαν από εγχώριους ατζέντηδες. Δεν πρέπει να αποκλείονται και συναντήσεις.


Το βέβαιο είναι πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ προτιμούν για την ώρα να κρατάνε στην άκρη τις όποιες κινήσεις και ως εκ τούτου οι μεταγραφικές ειδήσεις είναι από ελάχιστες ως ανύπαρκτες. Η ομάδα έχει άλλα 3 παιχνίδια να δώσει που θα κρίνουν την έξοδο της στην Ευρώπη. Προφανώς τα μεταγραφικά επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές του τωρινού ρόστερ, έτσι για σκοπούς προστασίας τόσο της ομάδας όσο και των παικτών, όσοι ασχολούνται με τον σχεδιασμό, κρατούν χαμηλό προφίλ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να συνδυάσει σχεδιασμό με έξοδο στην Ευρώπη και αυτό το μήνυμα έχει φροντίσει να περάσει και ο Πάμπος Χριστοδούλου σε όλους. Ελπίζουμε η κάθοδος του στην Κύπρο να έχει αγγίξει τους παίκτες και να δούμε καλύτερη ΟΜΟΝΟΙΑ.