Home TOP NEWS Η ουσία στις δηλώσεις του προέδρου και ο πήχης ξανά ψηλά στην...

Η ουσία στις δηλώσεις του προέδρου και ο πήχης ξανά ψηλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

 


Έχουμε την εντύπωση ότι η ουσία στις δηλώσεις του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντώνη Τζιωνή, είναι στο σημείο που τόνισε πως θα πρέπει να μετατραπεί σε πλεονέκτημα, η αποτυχία εξόδου στην Ευρώπη. Εάν το πετύχει αυτό το “τριφύλλι”, τότε θα έχει και μια επιτυχημένη νέα σεζόν. Ναι, συμφωνούμε με τον πρόεδρο, πως η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει ένα καλοκαίρι μπροστά της για να το πετύχει αυτό, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και κόσμος.

“Από σήμερα ο πήχης μπαίνει και πάλι ψηλά”, είπε ο Αντώνης Τζιωνής και δεν θα μπορούσε να ήταν πιο αποφασιστικός ως προς τους αγωνιστικούς στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο πρόεδρος είπε πως, στη νέα σεζόν η ομάδα θα πρέπει μπει ξανά σε πορεία πρωταθλητισμού, θα πρέπει να διεκδικεί κάθε θεσμό στον οποίο συμμετέχει, θα πρέπει να γεμίζει ξανά τα γήπεδα και θα πρέπει να είναι ένα σύνολο δυνατό και μαχητικό, που θα τιμά την ιστορία του Συλλόγου… μια ομάδα που θα ντρέπεται να χάνει!

Πρόεδρε, έχεις απόλυτο δίκαιο. ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς πρωταγωνιστικούς στόχους, απλά δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ! Οφείλουμε όμως και να πούμε πως καλό είναι να το θυμόμαστε όλη τη χρονιά. Αν στραβώσουν τα πράγματα, αν πέσουμε πάλι σε 4ες και 5ες θέσεις, να το προσεγγίσουμε ως αυτό που είναι, σαν αποτυχία και να μην κατεβάζουμε τον πήχη.