Home TOP NEWS Το μήνυμα του Τζιωνή για τη φετινή χρονιά και η στήριξη στον...

Το μήνυμα του Τζιωνή για τη φετινή χρονιά και η στήριξη στον Πάμπο

 


Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αντώνης Τζιωνής στέλνει μήνυμα στήριξης στον Πάμπο Χριστοδούλου, ενώ τονίζει πως θα γίνει και αυτοκριτική για τη φετινή άσχημη χρονιά. Διαβάστε όσα έγραψε ο πρόεδρος του Δ.Σ του σωματείου μας:

«Προτού πούμε οτιδήποτε για την επόμενη μέρα, θα κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας για τη φετινή χρονιά. Θα κοιτάξουμε πρώτα τα δικά μας λάθη, τι πήγε στραβά, τι μπορούσε να αποφευχθεί και να γίνει διαφορετικά. Όπως έχω πει τις προηγούμενες μέρες, δεν πρόκειται να κρυφτούμε. Αναλαμβάνουμε ως Διοικητικό Συμβούλιο την ευθύνη που μας αναλογεί. Μπορεί η χρονιά φέτος να είχε τις ιδιαιτερότητές της, να ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές και καινοτομίες στον τρόπο λειτουργίας, αλλά αυτό δεν αποτελεί για εμάς την εύκολη δικαιολογία.

Αναλαμβάνοντας αυτή την ευθύνη, έχουμε υποχρέωση να διορθώσουμε αυτά τα λάθη και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Είμαστε αποφασισμένοι για μια ισχυρή ΟΜΟΝΟΙΑ. Σε όλα τα επίπεδα. Και εντός και εκτός γηπέδων. Με ασπίδα και δόρυ τον κόσμο μας, είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι. Γι’ αυτό ας ξεκινήσουν από τώρα να συμβιβάζονται με αυτό.

Για το παιγνίδι του Σαββάτου, το πρωτάθλημα των κόκκινων φακέλων, τις διαιτησίες και της κατώτατης υποστάθμης συμπεριφορές δεν χρειάζεται να ξαναπούμε κάτι. Ούτε για κάποιους στα ΜΜΕ που δεν έχουν το θάρρος να πάρουν θέση και να σταθούν αξιοπρεπώς και με ευθιξία μπροστά στα όσα συμβαίνουν. Διότι όποιοι δεν καταλαβαίνουν ή προσποιούνται πως δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει είναι τουλάχιστον συνένοχοι.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω προς εσάς είναι να μείνετε κοντά στην ομάδα και να μην της γυρίσετε την πλάτη. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Στηρίξτε την, σταθείτε ασπίδα, περιφρουρείστε την. Ο καθένας και η καθεμιά στο μέτρο και με τον τρόπο που μπορεί.

Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει και η ΟΜΟΝΟΙΑ σας χρειάζεται συμμέτοχους, δίπλα της. Μαζί, να γυρίσουμε τον τροχό. Να μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα την αποτυχία μας να βγούμε στην Ευρώπη. Να σταθούμε δίπλα στον Πάμπο Χριστοδούλου, το νέο τενικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Ξανά να γεμίσουμε τα γήπεδα, να δώσουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ την ώθηση και τη δυναμική που της αξίζει. Με μαγκιά, με περηφάνια, με αισιοδοξία.

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια».