Home TOP NEWS Το μυστικό του Ματ σε ένα re-tweet

Το μυστικό του Ματ σε ένα re-tweet

Γνωστός λάτρης του twitter και του instagram ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, κάνει συχνά πυκνά αναρτήσεις και tweets. Ένα…re-tweet που έκανε σήμερα όμως, ήταν αυτό που μας τράβηξε την προσοχή. Σε αυτό ο βοηθός προπονητής της Αρμίνια Μπίλεφελντ έδωσε μια απίστευτη ομιλία στα αποδυτήρια, πορώνοντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η ομάδα του Μπίλεφελντ υποδεχόταν την Μπράουνσβαϊγκ σε ενα κρίσιμο αγώνα για την παραμονή της. Και κέρδισε στο τέλος με 6-0, ανεβάζοντας τις ελπίδες της.


Τι σχέση έχει λοιπόν μια ομιλία στη Γερμανία με το μυστικό της απόδοσης του Ματ Ντάρμπισαϊαρ; Μεγάλο κομμάτι της αναλώνεται στις οικογένειες των παικτών. Ο βοηθός προπονητής της Αρμίνια, ζητάει από τους παίκτες να παίξουν για τις γυναίκες και τα παιδιά τους, που τους περιμένουν κάθε μέρα σπίτι και βλέπουν την αγωνία τους και τη δουλειά τους. Είναι γνωστό πως oι γιοί και η Μελίσσα είναι πολύ δεμένοι με τον Ματ. Αυτούς είναι που θέλει να κάνει πιο περήφανους από όλους.

Πέραν από τη περηφάνια, ο Ντάρμπισαϊαρ αποτελεί λαμπρό παράδειγμα ποδοσφαιριστή που λόγω της σταθερότητας στην προσωπική του ζωή, μπορεί να τα δίνει όλα στο γήπεδο. Ότι κι αν γίνεται στην ομάδα, έχει την περιοχή ηρεμίας του στο σπίτι. Ταλέντο έχουν πολλοί παίκτες, τις προϋποθέσεις να παραμένουν σε ψηλό επίπεδο όμως όχι.