Home TOP NEWS Να παραμείνουμε ειλικρινείς με τον εαυτό μας

Να παραμείνουμε ειλικρινείς με τον εαυτό μας

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, πρόεδρος και προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόλμησαν να βάλουν τον πήχη ψηλά. Τόλμησαν να πουν το αυτονόητο, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει πάντα να κυνηγάει όλους τους τίτλους γιατί είναι μια τεράστια ομάδα. Το γεγονός πως αυτά τα λόγια βγήκαν από επίσημα λόγια, χαροποίησαν ιδιαίτερα τον κόσμο. Ένα κόσμο που ξέρει την οικονομική στενότητα και το ταβάνι του προϋπολογισμού, αλλά θέλει να στοχεύει ψηλά και να παλεύει περήφανα.


Το αν θα πετύχει το εγχείρημα του Πάμπου Χριστοδούλου ή όχι είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Ευχή όλων μας είναι να μπούμε επιτέλους στα πλέι οφ έχοντας στόχο το ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου και να μην επαναληφθεί ξανά παρόμοιο σκηνικό με το φετινό. Πολλές φορές όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα θέλουμε και αναγκαζόμαστε να αναπροσαρμόσουμε τους στόχους. Αν γίνει κάτι τέτοιο, ναι να κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ότι είναι εφτικτό, αλλά σε καμία περίπτωση να μην αποδεχθούμε αυτό το “κάτι λιγότερο” ως αποδεκτό.

Αποδεκτό για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μόνο το πρωτάθλημα. Ο κάθε ένας αντιλαμβάνεται πως μπορεί να έχουμε καλή ομάδα, να το διεκδικήσουμε και να το χάσουμε και αυτό ακριβώς θέλουμε να δούμε. Εκείνο που πρέπει να αποφευχθεί, είναι να χάσουμε για οποιονδήποτε λόγο τον πρώτο στόχο και να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες αντί να δούμε την αλήθεια στα μάτια και να το αντιμετωπίσουμε ως ακριβώς εκείνο που είναι: αδυναμία.