Home TOP NEWS Πιέζουν να τελειώνουν με τις αποχωρήσεις

Πιέζουν να τελειώνουν με τις αποχωρήσεις

Ήταν γνωστό πως ο καλοκαίρι θα περιελάμβανε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήδη ανακοινώθηκε πως αποχωρούν οι Φλορέσκου, Κωνσταντινίδης, Κρέσιτς, Καρλίτος, Κότσαρης, Ρουσιάς και Κλέιτον. Είναι όμως γνωστό πως δεν θα είναι οι μοναδικοί αφού στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν να τελειώνουν με το ξεκαθάρισμα και να κάνουν χώρο στο ρόστερ για τους καινούριους. Τις επόμενες μέρες λοιπόν, ίσως οι ανακοινώσεις για αποδεσμεύσεις να προηγηθούν των μεταγραφών.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός των πλάνων του Πάμπου Χριστοδούλου είναι και οι Βύντρα, Σοϊλέδης, Παντελιάδης με τους οποίους ήδη ξεκίνησαν συζητήσεις για κοινή συναινέση λύση των συμβολαίων. Επιπρόσθετα για την ώρα δεν φαίνεται να τίθεται θέμα να αποχωρήσει ο Μπλάτι Τουρέ (εκτός κι αν έρθει μεγάλη πρόταση) αφού ο Πάμπος πιστεύει στην αξία του νεαρού άσσου, για τον έτερο μέσο Νικάνδρο Μπρέβελντ όμως οι πληροφορίες είναι διφορούμενες και όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Το βέβαιο είναι πως όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσει ποιοι φεύγουν, τόσο πιο καθαρή θα είναι και η εικόνα για τις θέσεις που κινείται ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μεταγραφικά. Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει και το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει η ομάδα μας σε αποζημιώσεις, οπότε τα πράγματα περιπλέκονται κάπως. Ως τώρα με εξαίρεση τους Κλέιτον και Νασιμέντο κανένα άλλο συμβόλαιο δεν χρειάστηκε να σπάσει αφού τελείωναν 31 Μαΐου. Τώρα αρχίζουν τα πιο δύσκολα.