Home TOP NEWS Προτάθηκε και εξετάζεται

Προτάθηκε και εξετάζεται

Μετά τον Μαμαντού Καντέ, άλλος ένας παίκτης της Τοντέλα έχει προταθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο λόγος για τον Τζαΐλσον Αραούχο, δεξί μπακ, ο οποίος μάλιστα έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον αριστερό μπακ που ήδη θεωρείται παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η διαφορά είναι πως ο Τζαΐλσον για την ώρα απλά εξετάζεται και δεν φαίνεται να υπάρχει συμφωνία. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει εκφραστεί με καλά λόγια και αν φανεί πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος (οικονομικά), η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει ανάλογα.


Ο Τζαΐλσον είναι ανάμεσα στους παίκτες που του προτάθηκαν και εξέτασε από κοντά ο Πάμπος Χριστοδούλου. Είναι ανάμεσα στους παίκτες που ξεχώρισε, τώρα αν θα είναι και ο εκλεκτός του, θα δείξει ο χρόνος αλλά είναι ψηλά στις προτιμήσεις του. Ο προπονητής μας φαίνεται να ψάχνει μια επιλογή με χαρακτηριστικά που να ταιριάζουν στο αγωνιστικό του πλάνο και ο Τζαΐλσον τα έχει.

Ο Τζαΐλσον είναι 27 ετών, Βραζιλιάνος και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Ξεκίνησε τη καριέρα του από την Ανάπολις στην οποία ανήκει ακόμα και έχει παίξει ως δανεικός σε Πάκος Φερέιρα, Αρούκα και Τοντέλα. Μετράει 67 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, έχει πετύχει 3 γκολ και έχει δώσει 4 ασσίστ.