Home TOP NEWS Ρουσιάς: “Έζησα μοναδικές στιγμές σ’ αυτό το διάστημα”

Ρουσιάς: “Έζησα μοναδικές στιγμές σ’ αυτό το διάστημα”

 


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και στην ομάδα μας έστειλε ο Ονησίφορος Ρουσιάς, με ανάρτηση του στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής. Ο Κύπριος φορ αποχωρεί μετά από 4.5 χρόνια και λέει:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της Ομόνοιας για τα 4,5 χρόνια που περάσαμε μαζί, όπως και όλους μου τους συμπαίκτες. Έζησα μοναδικές στιγμές σ’ αυτό το διάστημα, τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες, οι οποίες μου έδωσαν πολλά. Η αγάπη των απλών ανθρώπων που συναντούσα στο δρόμο ήταν πάντοτε συγκινητική που με έκανε πάντα να αγωνίζομαι με πάθος για την ομάδα, γι’ αυτό τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς!»

 

Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογενεια της Ομόνοιας για τα 4,5 χρόνια που περάσαμε μαζί, όπως και όλους μου τους συμπαίκτες. Εζησα μοναδικές στιγμές σ’ αυτό το διάστημα, τόσο ευχαριστες οσο και δυσάρεστες, οι οποίες μου έδωσαν πολλά. Η αγάπη των απλών ανθρώπων που συναντούσα στο δρόμο ήταν πάντοτε συγκινητική που με έκανε πάντα να αγωνίζομαι με πάθος για την ομάδα, γι’ αυτο τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς!

A post shared by Onisiforos Roushias (@onisiforos_roushias) on