Home TOP NEWS Θέλει να τους έχει στις Πλάτρες

Θέλει να τους έχει στις Πλάτρες

 


Η μη εξασφάλιση εισιτηρίου για την Ευρώπη επιτρέπει πλέον στην προπονητική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έχει στο μενού για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνο τον προγραμματισμό της ομάδας. Είναι η πρώτη φορά που τα τελευταία χρόνια συμβαίνει αυτό καθώς η κακή πορεία της ομάδας, ακόμα κι όταν κατάφερνε να πάει Ευρώπη, ανάγκαζε όλους μέσα σε λίγες μέρες να τρέξουν όλα τα θέματα για τη νέα σεζόν.

Ως γνωστό η πρώτη κλήση των παικτών ορίστηκε για τις 26 Ιουνίου όταν και θα αρχίσουν τα εργομετρικά τεστ. Στόχος του Πάμπου Χριστοδούλου είναι από την άλλη βδομάδα κιόλας να αρχίσουν να κλείνουν σημαντικά θέματα με ανανεώσεις, αποχωρήσεις και νέες προσθήκες. Ο Κύπριος τεχνικός θέλει το ρόστερ του να κλείσει γρήγορα και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και τα πρώτα στάδια στις Πλάτρες, να έχει όλη την ομάδα μαζί του.

Ήδη ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημέρωσε το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο πως άρχισαν οι τελικές επαφές με συγκεκριμένους παίκτες και κατατέθηκαν προτάσεις σε πέντε ποδοσφαιριστές. Από βδομάδας λοιπόν είναι πιθανόν να αρχίσουν και οι ανακοινώσεις.