Home TOP NEWS Τζιωνής: «Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από τα χρήματα»

Τζιωνής: «Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από τα χρήματα»

 


Δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με το Δημήτρη Χριστοφή έκανε στα ΜΜΕ ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τονίζοντας πως στο ποδόσφαιρο δεν περιστρέφονται όλα γύρο από τα χρήματα, αλλά μετράει και η αγάπη! Ο Αντώνης Τζιωνής μίλησε ακόμη για τον προγραμματισμό, αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά:

«Ολοκληρώσαμε σήμερα μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, η κατάληξη της οποίας πιστεύω ότι θα χαροποιήσει αφάνταστα όλους τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε όλη την Κύπρο. Η συμφωνία που έχουμε κάνει με τον Δημήτρη Χριστοφή αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως στο ποδόσφαιρο δεν περιστρέφονται όλα γύρω από τα χρήματα. Υπάρχει και η καρδιά, υπάρχει και η ψυχή, υπάρχει η αγάπη και εκτίμηση για τον σύλλογο, και ο Δημήτρης θα είναι μαζί μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Θεωρώ ότι και εμείς και ο Δημήτρης θέλαμε να καταλήξουμε σε αυτή την συμφωνία και είναι κάτι που μας έχει ικανοποιήσει αφάνταστα».

Όσον αφορά τον προγραμματισμό είπε: «Σήμερα δεν έχουμε κάτι καινούριο να πούμε, όμως τα πράγματα βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη, σε καθημερινή διεργασία και είμαι σίγουρος ότι με τους ρυθμούς που ακολουθούμε σύντομα θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε καινούρια ονόματα. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι στο πρώτο κάλεσμα στις 26 Ιουνίου θα έχουμε έτοιμο το ρόστερ σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό».

Για την στήριξη του κόσμου: «Πιστεύουμε στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές ότι όποτε τον χρειαστήκαμε είναι πάντα δίπλα μας. Είμαι σίγουρος ότι θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι είναι υπέροχος. Θα πρέπει και εμείς με την σειρά μας να διορθώσουμε τα λάθη μας και να βρούμε τους τρόπους να του επιστρέψουμε στο δεκαπλάσιο αυτό που μας προσφέρει αφιλόκερδα τα τελευταία χρόνια».