Home TOP NEWS Το βρήκες, ο Τεχνικός διευθυντής φταίει

Το βρήκες, ο Τεχνικός διευθυντής φταίει

Το διαβάσαμε και αυτό, δημοσιογράφος που θέλει να θεωρεί πως ξέρει έστω τα βασικά της μπάλας, να θεωρεί πως για τα βάσανα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φταίει ο θεσμός του Τεχνικού Διευθυντή και αυτοί που τον ζήτησαν! Επειδή στην ΟΜΟΝΟΙΑ τον εφάρμοσαν τέλεια κιόλας τον θεσμό, για χρόνια μάλιστα και μπορούν να κρίνουν ακριβώς τι έφταιξε. Και επειδή πριν το θεσμό του Τεχνικού Διευθυντή, είχαν κουραστεί οι δικέφαλοι μας από το σήκωσε σήκωσε τίτλους. Κουραστήκαμε να παίρνουμε κούππες την τελευταία 20ετία με τους εφόρους και τα “παιδιά τα δικά μας” στις θέσεις κλειδιά.


Και επειδή κ. Μιχάλη το υφάκι σας είναι τουλάχιστον προκλητικό και τα βάζετε με αυτούς που είχαν το θράσος να ζητήσουν από την ΟΜΟΝΟΙΑ να προχωρήσει και μιας και τελειώνετε με το θεϊκό ότι κανείς σοβαρός προπονητής δεν μπορεί να δουλέψει με τεχνικό διευθυντή, διαβάστε πιο κάτω 1-2 ασόβαρους:

Pep Guardiola – Aitor “Txiki” Begiristain Mujika – Manchester City

Louis Enrique – Andoni Zubizarreta – Barcelona

Carlo Ancelotti – Mattias Sammer – Bayern Munich (σ.σ. ο Ζάμμερ αποχώρησε πέρσι το καλοκαίρι και οι μυρωδιάδες στη Βαυαρία ψάχνουν αντικαταστάτη αντί να στραφούν στην ποδοσφαιρική εφορία).

Το θέμα κ. Μιχάλη, είναι πως εφαρμόζεται ο θεσμός και στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουμε πάρει πρωταθλήματα στο να κάνουμε επιστήμες δικές μας. Μες τα τόσα βάσανα της ομάδας, θυμήθηκες να κάνεις άρθρο για να την πεις σε αυτούς που ζητάνε από την ομάδα να φύγει από τις πρακτικές του 1980 και να πάει μπροστά, αντί να θίξεις τα ουσιαστικά. Εκτός κι αν θεωρείς πως οι 4ο5ες θέσεις των τελευταίων χρόνων που οδηγούσαν στην Ευρώπη ήταν επιτυχίες. Οπότε έχεις δίκαιο, φταίμε όλοι όσοι ζητήσαμε από την ομάδα να παίρνουν τις αποφάσεις επαγγελματίες του ποδοσφαίρου και όχι ανθρώποι που “καταλάβουν που μάππα”.

υ.γ. Και σήμερα και του χρόνου και του άλλου χρόνου, θα ζητάμε η ομάδα να δουλεύει με τεχνικό διευθυντή. Το ακριβές μοντέλο είναι που πρέπει να αποφασίσουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα καθήκοντα, τις ευθύνες, τις γραμμές του που ξεκινάει και που τελειώνει ο ρόλος του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή και του συμβουλίου.