Home TOP NEWS Ξεκινάει το ξεκαθάρισμα

Ξεκινάει το ξεκαθάρισμα

Ο Πάμπος Χριστοδούλου βρίσκεται από ψες στην Κύπρο και αφού έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, σηκώνει για τα καλά τα μανίκια. Όλες αυτές τις μέρες δούλεψε στον προγραμματισμό όσον αφορά τις μεταγραφές, τώρα αρχίζει η δουλειά και για τις αποδεσμεύσεις. Ο κόουτς έχει ήδη καταθέσει τις απόψεις του, η διοίκηση τώρα πρέπει να αρχίσει διαπραγματεύσεις. Στόχος βέβαια, να αποχωρήσουν όλοι όσοι θέλει ο Πάμπος, με το μικρότερο δυνατό κόστος.


Εν μέσω διαπραγματεύσεων, δεν ήταν βέβαια δυνατό η ΟΜΟΝΟΙΑ να αποκαλύψει ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι στα πλάνα του κόουτς. Πιο κάτω, οι τρεις κατηγορίες ΞΕΝΩΝ παικτών σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις, σε συνδυασμό με πληροφορίες.

Μένουν σίγουρα

Ματ Ντάρμπισαϊαρ, Ρενάτο Μαργκάσα, Κάρι Άρνασον και Μπλάτι Τουρέ. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος δεν ήταν δυνατόν να αποχωρήσει, ο Ρενάτο είναι πολυεργαλείο και έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, για τον Ισλανδό εκφράζεται η αισιοδοξία πως από του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος. Τον καλό Τουρέ θέλει να δει τη νέα χρονιά ο Πάμπος.

Εκτός πλάνων

Τα συμβόλαια των Φλορέσκου, Κρέσιτς, Καρλίτος εκπνέουν και δεν έχει γίνει κάποια επαφή κάτι που δείχνει προς την αποχώρηση τους. Ο δανεισμός του Κωνσταντινίδη λήγει και ήδη έχει γίνει κίνηση για άλλο δεξιό μπακ. Από κει και πέρα, Βύντρα, Σοϊλέδης, Κλέιτον έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου, αλλά οι πληροφορίες λένε πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του Πάμπου. Τονίζουμε πως ο ίδιος ο κόουτς δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια. Αποχωρούν και οι Παντελιάδης και Χατζάρας.

Όλα παίζονται

Σύντομα θα βγει η απόφαση για τον Μπέβελντ. Τέλος είναι και ο Αζίζ, που και του χρόνου θα ανήκει στη λίστα β’. Το γεγονός αυτό δείχνει προς παραμονή του αφού δεν επηρεάζει τους 15 ξένους που δικαιούται η ομάδα.