Home TOP NEWS Άλλο το ενδιαφέρον, άλλο το “φεύγει”

Άλλο το ενδιαφέρον, άλλο το “φεύγει”

Δεδομένο πρώτο: αρκετές ομάδες έχουν εντυπωσιαστεί από τις επιδόσεις του κορυφαίου σκόρερ στην Κύπρο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, πιθανότατα προσπάθησαν να κάνουν και μια επαφή. Δεδομένο δεύτερο: Ο Ντάρμπισαϊαρ έχει συμβόλαιο άλλο ένα χρόνο με την ΟΜΟΝΟΙΑ, οποιαδήποτε ομάδα τον θέλει πρέπει να πληρώσει την ομάδα μας, ενώ άνοιξε κύκλος συζητήσεων για επέκταση. Δεδομένο τρίτο: το όνομα Ντάρμπισαϊαρ, ειδικά μετά τη χρονιά που έκανε, πουλάει πολύ.


Από το δεδομένο τρίτο, προκύπτουν και οι τραβηγμένοι από τα μαλλιά τίτλοι που διαβάζουμε δεξιά και αριστερά. Γιατί είναι άλλο μια ομάδα να εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση στον Ντάρμπισαϊαρ όπως εξετάζει άλλους 10 παίκτες και κάτι εντελώς διαφορετικό να “τον θέλει σαν τρελή” ή “να ετοιμάζεται να τον κάνει δικό της”. Να αναφέρονται οι ειδήσεις ναι, είναι θεμιτό. Να μην φουσκώνονται όμως στον βωμό των clicks. Ειδικά για ένα θέμα ευαίσθητο για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Εν κατακλείδι, αν θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ ο Ντάρμπισαϊαρ θα είναι δικός της του χρόνου όσα κι αν προσφέρει οποιοσδήποτε, αφού στο συμβόλαιο του δεν υπάρχει ρήτρα. Ιδανικά όμως, το όλο θέμα με ενδιαφέρον τρίτων ομάδων, θα μπει για ύπνο με επέκταση του συμβολαίου τουλάχιστον για άλλα δυο χρόνια. Κατά την άποψη μας, στην προκειμένη το γοργό και χάρην έχει.