Home TOP NEWS Ανακοίνωση από τη ΘΥΡΑ 9 για τον προδότη και αυτούς που τον...

Ανακοίνωση από τη ΘΥΡΑ 9 για τον προδότη και αυτούς που τον άφησαν… να επιστρέψει

 


Η ΘΥΡΑ 9 εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τοποθετείται για το θέμα που προέκυψε με τον Κώστα Μελέκκο ή αλλιώς προδότη. Επίσης, τονίζουν πως αυτοί που του επέτρεψαν να… επιστρέψει πρέπει να νιώθουν ντροπή. Διαβάστε αναλυτικά όσα λένε οι οργανωμένοι:

«Όπως υποσχεθήκαμε στον πράσινο λαό το θέμα με τον προδότη και τους παλαίμαχους δεν θα περνούσε ασχολίαστο από εμάς και όταν θα μιλούσαμε θα λέγαμε αλήθειες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σύντομοι αφού δεν θέλουμε αυτό το θέμα να μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο του Καλοκαιριού που δεν είναι άλλος από την αναγέννηση της ομάδας μας.

1. Οι παλαίμαχοι ΠΟΤΕ δεν πήραν απόφαση για την επιστροφή του προδότη η συγκεκριμένη κίνηση βαραίνει συγκεκριμένα άτομα και θα έπρεπε να ντρέπονται.

2. Ακόμα και μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε και την προσπάθεια ορισμένων παλαίμαχων για να βγουν με ανακοίνωση και να απολογηθούν στον κόσμο οι ίδιοι που ήθελαν την επιστροφή μαλέκκου μπλοκάρισαν την ανακοίνωση και ας ήταν λιγότεροι στην συνεδρία.

3. Η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να δει πολύ σοβαρά το θέμα της χρησιμοποίησης του ονόματος της από ένα σύνδεσμο που δεν λειτουργά δημοκρατικά και βάση αποφάσεων αλλά με τα προσωπικά καπρίτσια ορισμένων.

4. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα η τοποθέτηση της επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το θέμα αφού δεν προσπάθησε να κρύψει ένα τόσο σοβαρό θέμα κάτω από το χαλί.

5. Για αυτούς που περνά από το μυαλό τους όπως έχουμε μάθει να ξαναφορέσει την φανέλα με το τριφύλλι ο προδότης να ξέρουν ότι την επόμενη φορά αφού οι ίδιοι δεν σέβονται τον κόσμο τότε ούτε εμείς θα σεβαστούμε τις ηλικίες τους.

Αύριο πρωί θα ανακοινώσουμε την αρχή για την προετοιμασία της νέας χρονιάς μέσα από εκδήλωση στον Κεντρικό. Λεπτομέρειες στην αυριανή ανακοίνωση.

ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ».