Home TOP NEWS Ανακοίνωση Θύρας 9: «ΚΑΤΑΛΗΨΗ στις Πλάτρες στις 9 του Ιούλη»

Ανακοίνωση Θύρας 9: «ΚΑΤΑΛΗΨΗ στις Πλάτρες στις 9 του Ιούλη»

 


Με ανακοίνωση της η ΘΥΡΑ 9 ενημερώνει για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών, με τη δράση να ξεκινάει στην πρώτη ανοικτή προπόνηση και να συνεχίζεται με εκδρομή στις Πλάτρες, όπου θα βρίσκεται η ομάδα για προετοιμασία. Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση των οργανωμένων, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που ξεκινάει:

«Η χρονιά αρχίζει!

Μετά από αρκετά χρόνια και με προσωπικές θυσίες και αγώνες φτάσαμε για πρώτη φορά να έχουμε το κλίμα που αρμόζει μεταξύ των ‘κομματιών’ που απαρτίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ μας. Πιο ενωμένοι απο ποτέ ξεκινάμε την νέα χρονιά με ξεκάθαρους στόχους και απαιτήσεις. Η ΘΥΡΑ 9 πιστή στις επάλξεις της είναι έτοιμη να δώσει τα πάντα απο την πλευρά της για να σπρώξει την ομάδα εκεί που την θέλει ο ΛΑΟΣ της.

Η χρονιά για εμας φέτος είναι ξεχωριστή και θα το καταλάβετε με τα όσα θα ακολουθήσουν εντός αλλά και εκτός των γηπέδων. Με αφορμή τα 25 χρόνια μας ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για μια χρονιά που θα μείνει στην ιστορία.

Το πρώτο πράσινο ραντεβού έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα στο προπονητικό μας κέντρο στο Γέρι για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Πάμε να υπενθυμίσουμε στους παλιούς αλλά και να δείξουμε στους νέους ποιος είναι ο περιβόητος πράσινος ΛΑΟΣ και να τους κάνουμε να καταλάβουν σε ποια ομάδα ήρθαν.

Συνεχίζουμε με την ΚΑΤΑΛΗΨΗ στις Πλάτρες! Στις 9 του Ιούλη ήμερα Κυριακή το χωριό από το μεσημέρι βάφεται στα ΠΡΑΣΙΝΑ. Συγκέντρωση στην πλατεία του χωριού και αναχώρηση με τα πόδια για το κοινοτικό στάδιο σε μια μαζική και δυναμική πορεία μέσα στο χωριό. Στο στάδιο και στην γύρω περιοχή στήνουμε ένα ανεπανάληπτο πάρτι περιμένοντας για την έναρξη της προπόνησης. Με το ξεκίνημα της προπόνησης παραλύουμε την περιοχή με τα τραγούδια μας αλλά ταυτόχρονα ντοπάρουμε ψυχολογικά τους παίχτες για την νέα χρονιά.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝΕ – 25 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ

ΥΓ Τις επόμενες μέρες όλες οι πληροφορίες για τις εγγραφές μελών ΘΥΡΑ 9 για την νέα χρονιά».