Home TOP NEWS Ανοικτό το μέτωπο της Λατινικής Αμερικής

Ανοικτό το μέτωπο της Λατινικής Αμερικής

Στην Βραζιλία βρίσκεται ως γνωστόν ο Μάκης Παπαϊωάννου. Ο τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι φιλοξενούμενος Βραζιλιάνου ατζέντη που έχει δυνατές διασυνδέσεις με συγκεκριμένες ομάδες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας της χώρας του καφέ. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο Μάκης δεν μετέβη στην Βραζιλία για να δει αόριστα παίκτες, αλλά πολύ συγκεκριμένους που έχουν ήδη σκαναριστεί και για τους οποίους ο κόουτς έχει θετική άποψη.


Όπως φαίνεται αυτός που αρέσει περισσότερο στο τεχνικό τιμ είναι αμυντικός μέσος και σήμερα έχει δει το φως της δημοσιότητας το όνομα του Φράνκα. Δεν είναι όμως ο μοναδικός, αφού έχουν παρακολουθήσει πολύ περισσότερους και εικάζουμε πως ο Μάκης Παπαϊωάννου έχει ήδη μιλήσει με κάποιους, τους έχει εκφράσει τις προθέσεις του σωματείου και έχει βολιδοσκοπήσει τις δικές τους. Εξελίξεις, όπως σε όλα τα μεταγραφικά θέματα αναμένουμε τις επόμενες μέρες αφού 25 Ιουνίου ξεκινάει ουσιαστικά η νέα σαιζόν.

Στο μεταξύ, ενώπιον του τεχνικού τιμ υπάρχουν και κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις από άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως για παράδειγμα την Αργεντινή. Για την ώρα όμως, φαίνεται πως είναι στο περιθώριο, αφού ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια με παίκτες τους οποίους είδε και κουβέντιασε στην Πορτογαλία, αλλά και τους παίκτες που βλέπει ο Μάκης στη Βραζιλία.