Home TOP NEWS Αντίθεση και ερωτήματα από την ΟΜΟΝΟΙΑ για την επιστροφή Ρέικβαρτ

Αντίθεση και ερωτήματα από την ΟΜΟΝΟΙΑ για την επιστροφή Ρέικβαρτ

 


Την αντίθεση της με την επιστροφή του Χανς Ρέικβαρτ δείχνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, που με ανακοίνωση της ψάχνει απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που δημιουργούνται εύλογα, αφού ενισχύεται η καχυποψία και η προκατάληψη. Αναλυτικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει την αντίθεσή της με την επιστροφή του Χανς Ρέικβαρτ στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας.

Σε μια εποχή που ο κόσμος απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τα γήπεδα, τέτοιες αποφάσεις όχι μόνο ενισχύουν περαιτέρω την προκατάληψη, την καχυποψία και τη δυσπιστία, αλλά δημιουργούν ερωτηματικά ως προς τις πραγματικές προθέσεις.

Η πιο πάνω θέση εκφράζεται λαμβάνοντας υπόψη τα έργα και τις ημέρες της προηγούμενης θητείας του κ. Ρέικβαρτ.

Με ποιο σκεπτικό αποφασίσθηκε η επιστροφή του κ. Ρέικβαρτ;
Βελτιώνει τις προοπτικές της κυπριακής Διαιτησίας η επιστροφή του;

Η αντίθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την επαναπρόσληψη του κ. Ρέικβαρτ, εκφράστηκε δια μέσω του εκπροσώπου του Συλλόγου στην ΚΟΠ, Νίκ Νικολάου, κατά την πρόσφατη ψηφοφορία στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρεί ότι είναι θέμα αρχής για τον Σύλλογο να τοποθετηθεί δημόσια για το συγκεκριμένο ζήτημα, έστω και εάν γνωρίζει πως αυτή η στάση ενδεχομένως να αποβεί σε βάρος της στη συνέχεια.

Δεδομένου ότι το πρωτάθλημα αρχίζει στις 19 Αυγούστου, θεωρούμε ότι υπάρχει χρόνος για να αλλάξει η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ. Δηλώνουμε έτοιμοι να συζητήσουμε το όλο θέμα και να καταλήξουμε, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες ομάδες, στην καλύτερη δυνατή λύση.