Home TOP NEWS Επιδιώκουν γεμάτο πέταλο σε κάθε αγώνα

Επιδιώκουν γεμάτο πέταλο σε κάθε αγώνα

 


Όπως ενημέρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, η προσφορά των 100 ευρώ για τα μαθητικά εισιτήρια διαρκείας στη Βόρεια θα ισχύει σε όλες τις επόμενες ανοικτές συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί. Τονίζεται όμως πως μόνο για την ημέρα των εκδηλώσεων, στο μέρος όπου διεξάγονται. Η συνέχεια των συγκεντρώσεων με τους φιλάθλους θα είναι αύριο Τετάρτη στο Fan Club 9 Λακατάμιας! Εκεί θα βρίσκεται το συνεργείο για τα διαρκείας και οι φίλου της ομάδας θα μπορούν να επωφεληθούν τις προσφοράς.

Με την κίνηση αυτή, στο πράσινο στρατόπεδο επιδιώκουν ένα γεμάτο πέταλο σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας. Όλοι αντιλαμβάνονται τι πάει να πει να έχεις σε κάθε ματς τη βόρεια κερκίδα κατάμεστη, εκεί όπου βρίσκεται ο πυρήνας των οργανωμένων οπαδών. Όσο περισσότεροι ασφαλώς τόσο το καλύτερο, έτσι ώστε η φωνή από το συνεχές τραγούδι να είναι όσο πιο δυνατή γίνεται και να μεταφέρεται στους παίκτες που βρίσκονται στο χορτάρι.

Πέραν της αυριανής συγκέντρωσης, έχουν προγραμματιστεί ακόμη τέσσερις. Στην Πάφο την Παρασκευή 23 Ιουνίου, στο ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας τη Δευτέρα 26 του ίδιου μήνα, δύο ημέρες αργότερα (28/6) στη Λεμεσό (Αίθουσα Νέα Φιέστα) και την Τετάρτη 12 Ιουλίου στην πλατεία της Κακοπετριάς.

Το δελτίο Τύπου για την επόμενη συγκέντρωση:
Συνεχίζονται οι συναντήσεις με τους φιλάθλους και τα οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με δεύτερο σταθμό το Fan Club 9 Lakatamias, την Τετάρτη, 21 Ιουνίου και ώρα 19:00. Στόχος των συναντήσεων είναι, μέσα από συζήτηση και διάλογο, η περαιτέρω ενίσχυση των καναλιών επικοινωνίας με τους φιλάθλους και τα οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί, δυναμικά, στην υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η συγκέντρωση θα περιλαμβάνει τα πιο κάτω:
• Συζήτηση θεμάτων που αφορούν τον Σύλλογο
• Αιτήσεις εγγραφής μέλους στο Σωματείο
• Συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας
• Παρουσίαση του OMONOIA Premium
• Συνεργείο εγγραφής στο OMONOIA Premium
• Green Boutique

Η επίσημη ενημέρωση για την προσφορά: