Home TOP NEWS Επίσημο: ΟΜΟΝΟΙΑ και PrimeTel μαζί μέχρι το 2024

Επίσημο: ΟΜΟΝΟΙΑ και PrimeTel μαζί μέχρι το 2024

 


Είναι επίσημο πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την PrimeTel μέχρι το 2024. Οι φίλαθλοι θα παρακολουθούν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στις εγχώριες διοργανώσεις μέσω της PrimeTel. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της εταιρείας τηλεπικοινωνιών:

Αποκλειστικά στην τηλεοπτική πλατφόρμα της PrimeTel θα συνεχίσουν να προβάλλονται οι εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας Λευκωσίας έως και το 2024!

Η PrimeTel πιστή στην υπόσχεσή της να προσφέρει ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο στους Κύπριους φιλάθλους, ολοκλήρωσε επιτυχώς τις επαφές με τη λαοφιλή ομάδα και έχει υπογραφεί ήδη το νέο συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων, με την PrimeTel να παραμένει το τηλεοπτικό «σπίτι» της Ομόνοιας μέχρι και τη σεζόν 2023-2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει της νέας συμφωνίας, η κοινή τηλεοπτική πορεία των δύο μερών, PrimeTel και Ομόνοιας, θα ξεπεράσει τα δέκα χρόνια, καθώς η εταιρία προβάλλει αποκλειστικά τους εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας από τη σεζόν 2013-2014.

Ο Πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Αντώνης Τζιωνής δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε την PrimeTel που εδώ και 4 χρόνια στηρίζει έμπρακτα την ομάδα μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα την έχουμε στο πλευρό μας μέχρι το 2024. Στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν και για αυτό καλώ τον κόσμο της Ομόνοιας να στηρίξει την PrimeTel και να αγκαλιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της».

Από την πλευρά του ο CEO της PrimeTel κ. Ερμής Ν. Στεφάνου δήλωσε: «Με την υπογραφή της νέας συμφωνίας, αποδεικνύεται εμπράκτως ότι οι σχέσεις της εταιρίας με τα ποδοσφαιρικά σωματεία, οικοδομείται στις στέρεες βάσεις αλληλοεκτίμησης και σεβασμού. Έμπρακτη απόδειξη, το γεγονός ότι PrimeTel και Ομόνοια ανανέωσαν για τρίτη φορά τη μεταξύ τους συνεργασία».

H PrimeTel, βάσει του στρατηγικού της σχεδιασμού, θα συνεχίσει την ουσιαστική προσπάθεια εμπλουτισμού του αθλητικού περιεχομένου της τηλεοπτικής της πλατφόρμας προς όφελος των συνδρομητών της.