Home TOP NEWS Έρχεται για εγκατάσταση και ενσωμάτωση μετά από λίγη ξεκούραση

Έρχεται για εγκατάσταση και ενσωμάτωση μετά από λίγη ξεκούραση

 


Η μεταγραφή του Λεάντρο Γκονζάλες στην ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρείται δεδομένη, όμως για τυπικούς λόγους η απόκτηση του θα ανακοινωθεί από βδομάδας. Ο παίκτης αναμένεται να φτάσει στην Κύπρο την Πέμπτη, μέρα κατά την οποία θα ολοκληρωθούν και τα διαδικαστικά θέματα που απομένουν για να αποτελέσει επίσημα “πράσινος”. Έπειτα από τις ιατρικές εξετάσεις, τις υπογραφές και όλα τα συναφή, ο Αργεντινός ενδεχομένως να πάρει λίγες μέρες ξεκούραση πριν ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Κάτι λογικό άλλωστε, αφού μόλις πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Ατλέτικο Τουκουμάν.

Να σημειωθεί πως ο Γκονζάλες θα ταξιδέψει με προορισμό το νησί μας έχοντας μαζί του την οικογένεια του. Θα εγκατασταθούν μόνιμα και δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει ο ίδιος ξανά στην πατρίδα του για οποιοδήποτε άλλο θέμα, αφού πριν έρθει θα τα έχει τακτοποιήσει όλα. Ακολούθως, έπειτα από την άδεια που θα του δοθεί για ξεκούραση και για να εγκλιματιστεί με το νέο  περιβάλλον, θα ενσωματωθεί με την ομάδα μας. Αυτό αναμένεται να γίνει λίγο πριν την αναχώρηση για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πιο κάτω η ενημέρωση της προηγούμενης πλέον ομάδας του, που ενημερώνουν πως ο παίκτης αποχωρεί μετά από δική του επιλογή και τον ευχαριστούν για τα όσα πρόσφερες, παίζοντα σε 93 παιχνίδια και σκοράροντας 16 φορές.