Home TOP NEWS Έτσι προσεγγίζουν τους προδότες

Έτσι προσεγγίζουν τους προδότες

Καθυστέρησε, αλλά τουλάχιστον τοποθετήθηκε σωστά η ΟΜΟΝΟΙΑ στο θέμα συμμετοχής του Κώστα Μαλέκκου στην ομάδα παλαιμάχων μας. Καλά να είναι ο Μαλέκκος κι αν θέλει ας νιώθει ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Από τη στιγμή που δεν σεβάστηκε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που έφυγε κατ’ επιλογήν του για να πάει στον αιώνιο και πανηγύρισε έξαλλα γκολ εναντίων μας, δεν έχει καμία θέση να φοράει ξανά φανέλα μας. Και αυτό πρέπει να το θυμούνται οι υπόλοιποι παλαίμαχοι, να σέβονται την δική τους ιστορία και την ομάδα που τίμησαν και τους τίμησε.


Αν θεωρούν κάποιοι πως είμαστε υπερβολικοί, να πούμε πως παρόμοια προσέγγισαν στη Μπαρτσελόνα τον Λουίς Φίγκο χρόνια μετά που σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί της ομάδας αντέδρασαν έντονα στο ενδεχόμενο συμπερίληψης του σε ρόστερ παλαιμάχων, η UEFA, οι παλαίμαχοι και η ομάδα αναγκάστηκαν να σεβαστούν το κόσμο και ο Φίγκο δεν έβαλε ποτέ ξανά φανέλα της Μπάρτσα. Πιο κάτω το σχετικό κομμάτι από το 2015:

“Η ΟΥΕΦΑ αφαίρεσε το όνομα του Λουίς Φίγκο από φιλικό παλαιμάχων στο πλαίσιο του τελικού Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από έντονη αντίδραση των οπαδών της Μπαρτσελόνα!

Πρόκειται για το Legends Match, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή μπροστά στην Πύλη του Βραδεμβούργου, ανάμεσα σε μία ομάδα World All-Stars και μία μικτή παλαιμάχων των δύο φιναλίστ Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα. Στην τελευταία είχε ενταχθεί και ο Πορτογάλος πρώην παίκτης των «μπλαουγκράνα», όμως η Μπαρτσελόνα έθεσε αίτημα να μην αγωνιστεί ο Φίγκο, καθώς οι οπαδοί της αντιδρούσαν, λόγω φυσικά της παλιότερής του μετακίνησης στη Ρεάλ.

Αναλυτικά οι δύο ομάδες:

World All-Stars: Λέμαν, Καφού, Τζοργκαέφ, Πιρές, Μιγιάτοβιτς, Έλμπερτ, Σέεντορφ, Ραΐ, Καρεμπέ, ΜακΜάναμαν, Φαν Χόοιντονκ, Ματεράτσι.
Juve & Barça Legends: Φαν Ντερ Σαρ, Φεράρα, Ζιουλί, Ντελ Πιέρο, Φαν Μπρόνκχορστ, Εντμίλσον, Καναβάρο, Τρεζεγκέ, Φαν Μπόμελ, Τζαμπρότα, Ντέκο, Αμπιντάλ, Βιέρι.