Home TOP NEWS Φανερό πως ψάχνει μέσους αξίας

Φανερό πως ψάχνει μέσους αξίας

Το πρώτο όνομα με παραστάσεις και εξαιρετικό βιογραφικό που είχε γραφτεί για τον χώρο ήταν ο αμυντικός μέσος Μάριο Μπολάττι. Μετά ήρθε ο επιτελικός Ρούι Πέδρο, μετά ήταν ο Αντρέ Σάντος που είναι διεθνής με τη Πορτογαλία και έπαιξε σε μεγάλες ομάδες. Βαριά ονόματα, υπερβάσεις με βάση τα δικά μας οικονομικά πλαίσια, παίκτες από αυτούς που χαρακτηρίζουμε πολλές φορές στα Μέσα, “της διαφοράς”.


Η υπόθεση με τον Αντρέ Σάντος μοιάζει περίπλοκη, ενώ ο Ρούι Πέδρο φαίνεται να έχει ναυαγήσει. Είτε στο τέλος έρθει ο Μπολάττι (που πάντα ενδιαφέρει), είτε κάποιος άλλος, το βέβαιο είναι πως ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει να δώσει γερή ένεση ποιότητας στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Ψάχνει ακριβώς αυτούς που θα σηκώσουν την ομάδα πάνω τους στα δύσκολα και όχι απλά ποσότητα. Και ελπίζει πως σύντομα θα καταφέρει να πείσει κάποιους να έρθουν.

Ένα θέμα είναι πάντως πόσοι αμυντικοί μέσοι θα αποκτηθούν. Στην ομάδα συνεχίζουν οι Μαργκάσα, Τουρέ, Μπρέβελντ και φυσικά ο Φάνος Κατελάρης. Αν αποκτηθεί ένας, θα γίνουν πέντε για δυο θέσεις. Αν ο κόουτς επιθυμεί να αποκτήσει περισσότερους από ένα, δεν αποκλείεται να έχουμε ανακατατάξεις στο ρόστερ.