Home TOP NEWS Φραγκέσκου: «Αυτή είναι μόνο η αρχή, θα δουλέψω σκληρά»

Φραγκέσκου: «Αυτή είναι μόνο η αρχή, θα δουλέψω σκληρά»

 


Δηλώσεις του Ανδρέα Φραγκέσκου φιλοξενούνται στο “OMONOIA Premium”, όπου μιλάει για τους στόχους που έθεσε και θα δουλέψει σκληρά για να πετύχει. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της καρδιάς του, τόνισε πως είναι ακόμη στην αρχή.

Διαβάστε εδώ: “Πράσινος” μέχρι το 2019!

Για να δείτε το βίντεο που ετοιμάστηκε με πλάνα από τις υπογραφές και τις δηλώσεις του παίκτη πρέπει να εγγραφείτε στην υπηρεσία. Πιο κάτω όσα είπε μετά την ανανέωση του συμβολαίου:

Αρχικά ο Φραγκέσκου ευχαρίστησε την ΟΜΟΝΟΙΑ και έκανε μια ανασκόπηση στην ως τώρα πορεία του: «Ευχαριστώ την ΟΜΟΝΟΙΑ που μου δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσω το όνειρο μου, που είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα. Αυτή είναι μόνο η αρχή, εγώ θα δουλέψω σκληρά για να εκπληρώσω τους στόχους μου και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ.

Σε ηλικία έξι χρονών ξεκίνησαν να αγωνίζομαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι και τώρα. Ήμουν αρχηγός στην ομάδα κάτω των 15 ετών. Έχω πανηγυρίσει ένα Πρωτάθλημα (U17) και ένα Κύπελλο (U21) στις ακαδημίες. Ήμουν σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες. Στα 17 πήγα για πρώτη φορά δανεικός, στην Αλκή Λάρνακας και μετά ακολούθησαν δύο χρονιές στην ΠΑΕΕΚ, όπου με βοήθησαν πολύ για να έρθω πιο δυνατός πίσω στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να διεκδικήσω μια θέση στο ρόστερ.»

Ο νεαρός πάντως δεν παρέλειψε να συμβουλέψει τους νεαρούς που ονειρεύονται λέγοντας τους πως “μόνο με σκληρή δουλειά θα μπορέσουν να εκπληρώσουν τους στόχους και τα όνειρα τους” ξεκαθαρίζοντας πως και ο ίδιος έχει δουλειά να κάνει αφού θέλει να έχει μεγάλη καριέρα με το τριφύλλι στο στήθος.

Στο τέλος των δηλώσεων ο Φραγκέσκου τόνισε πως ο κόσμος είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τον κάλεσε να μείνει κοντά.

 

Διευκρινίζεται ότι τα πνευματικά δικαιώματα αναφορικά με το περιεχόμενο της ενότητας «OMONOIA Premium», ανήκουν αποκλειστικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Για τούτο το λόγο δεν αναδημοσιεύουμε το βίντεο των δηλώσεων, μπορείτε να το δείτε στην ενότητα «OMONOIA Premium», αφού κάνετε εγγραφή.