Home TOP NEWS Κανού: Ο κύριος λόγος που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, οι θέσεις που αγωνίζεται...

Κανού: Ο κύριος λόγος που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, οι θέσεις που αγωνίζεται και το μήνυμα στον κόσμο

 


Αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις από την υπογραφή συμβολαίου του Κανού φιλοξενούνται στο OMONOIA Premium. Ο Βραζιλιάνος συνάντησε το νέο του προπονητή, Πάμπο Χριστοδούλου, με τους δύο να δείχνουν πως ανυπομονούν για τη συνεργασία στο γήπεδο. Διαβάστε πιο κάτω όσα είπε ο Κανού, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τον κύριο λόγο που τον έκανε να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, σε ποιες θέσεις αγωνίζεται και το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά:

«Είμαι ευτυχισμένος που υπογράφω στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα στην Κύπρο. Οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν πολύ φιλόξενοι μέχρι τώρα. Θέλω να δώσω στην ΟΜΟΝΟΙΑ περισσότερα απ’ ότι έδωσα στο Βέλγιο, τη Ρωσία και τη Βραζιλία. Ένας από τους κύριους λόγους που με έκαναν να έρθω στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο προπονητής και η σιγουριά που εμπνέει η δουλειά του και το ταλέντο του. Επίσης, η ιστορία, το μέγεθος, οι φίλαθλοι και τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ με βοήθησαν στην απόφαση μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα.

Παίζω εξάρι και οχτάρι. Τις καλύτερες στιγμές τις καριέρας μου τις έζησα σαν εξάρι ή δεκάρι, μιας και μου αρέσει να έρχομαι από πίσω. Τα χαρακτηριστικά μου είναι τεχνική, τακτική και πάνω απ’ όλα η δύναμη. Αρχικά έπαιξα σαν εξάρι το 2012 και σκόραρα εννέα τέρματα στα play-off. Μετά από αυτή την πολύ καλή χρονιά δέχθηκα πρόταση από τη Ρωσία για ένα αρκετά ψηλό ποσό.

Μου δίνεται η ευκαιρία να επανεκκινήσω τον καριέρα μου και να δείξω την αξία μου, με το να προσφέρω αυτό που ξέρω καλά με αυτοπεποίθηση σε όλες τις γραμμές. Θέλω να παίξω καλά και να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θέλω να δώσω το καλύτερο για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μπορούν να περιμένουν σκληρή δουλειά και θα δίνω το 100%.

Αν κρίνω από τη θερμή υποδοχή που είχα από τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ανυπομονώ να δω τους οπαδούς στο γήπεδο. Όποιος δεν μπορεί να αντέξει την πίεση δεν κάνει για ποδοσφαιριστής. Έχω αγωνιστεί πέντε φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ, τέσσερις στο Γιουρόπα Λιγκ και κάτω από πάρα πολύ πίεση. Αυτό είναι ακόμη ένα κίνητρο για εμάς τους παίκτες».

Διευκρινίζεται ότι τα πνευματικά δικαιώματα αναφορικά με το περιεχόμενο της ενότητας «OMONOIA Premium», ανήκουν αποκλειστικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Για τούτο το λόγο δεν αναδημοσιεύουμε το βίντεο των δηλώσεων, μπορείτε να το δείτε στην ενότητα «OMONOIA Premium», αφού κάνετε εγγραφή.