Home TOP NEWS Κανού: “Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω την απόφαση του Πάμπου Χριστοδούλου”

Κανού: “Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω την απόφαση του Πάμπου Χριστοδούλου”

 


Στο sigmalive.com/sports μίλησε ο Ρουμπενίλσον Κανού για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο Κανού μίλησε για τον Πάμπο, για τη θέση που αγωνίζεται αλλά και για το τριφύλλι.

Ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως ο Πάμπος «είναι ένας πολύ φιλόδοξος προπονητής και στοχεύει πάντα την κορυφή» ενώ για τη νέα του ομάδα είπε πως «είναι ένα φανταστικό κλαμπ και έχω μάθει ήδη για τη μεγάλη ιστορία που κουβαλά. Πρόλαβα να μάθω τα προβλήματα που την ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια και έμεινε μακριά από τους τίτλους. Γνωρίζω πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί και πόσο αγαπούν την ομάδα και στοχεύω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω την απόφαση του Πάμπου Χριστοδούλου».

Ως γνωστό ο Κανού βοήθησε την Άντερλεχτ όταν κέρδισε την πρόκριση απέναντι στην ΑΕΛ της οποίας προπονητής ήταν ο Πάμπος. Ο ποδοσφαιριστής με χιούμορ σχολίασε: «Συγνώμη κόουτς (γέλιο). Θα προσπαθήσω να του επιστρέψω τη χαρά».

Ο κόοους τον προορίζει για κεντρικό μέσο με πιο επιθετικό ρόλο. Ο ίδιος λέει: «Αγωνίζομαι στον άξονα. Τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου τις έζησα όταν αγωνιζόμουν σαν 6αρι. Μπορώ να ανταποκριθώ και πιο μπροστά. Είμαι στρατιώτης και θα αγωνιστώ όπου αποφασίσει ο προπονητής».