Home TOP NEWS Καθοριστικά 24ωρα για δυο θέσεις

Καθοριστικά 24ωρα για δυο θέσεις

Προτάσεις σε αρκετούς μεταγραφικούς στόχους έχει αποστείλει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Πάμπος Χριστοδούλου κινείται παράλληλα σε πολλά ταμπλό και η Κυριακή, θεωρείται καθοριστική μέρα για δυο θέσεις αυτή του τερματοφύλακα και αυτή του αμυντικού μέσου. Κάθε περίπτωση έχει πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα αναφέρουμε πιο κάτω. Πιο βατές φαίνονται οι περιπτώσεις των μέσων, ενώ για τον άσσο το τεχνικό τιμ παλεύει για το μεγάλο στόχο.


Όπου μεγάλος στόχος, ο Πιτ Φελτχάουζεν. Ο Αντρέας Μαυρής έχει υποδείξει εδώ και καιρό τον Ολλανδό σαν τον εκλεκτό του και η ΟΜΟΝΟΙΑ δουλεύει την υπόθεση από τότε. Η δημοσιοποίηση του ονόματος περιέπλεξε τα πράγματα, δεν τα παράτησαν όμως και προσπαθούν να τον πείσουν να έρθει στην ομάδα μας. Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, το αντίθετο είναι δύσκολη. Ο παίκτες όμως για την ώρα δεν έχει απαντήσει ούτε θετικά ούτε αρνητικά, οπότε όλα γίνονται.

Όσον αφορά τους μέσους τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του έχουν καταλήξει σε δυο περιπτώσεις, οι παίκτες δείχνουν θετικοί να φορέσουν τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αναμένεται η τελική επιλογή του κόουτς. Έχουν γραφτεί πολλά ονόματα για τον άξονα τις τελευταίες μέρες, συμπεριλαμβανομένων των Μπολάτι, Σάντος και Φρέδες. Τώρα αν ο εκλεκτός ανήκει σε αυτή την τριάδα, μάλλον θα μάθουμε άμεσα, αφού δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα ο κόουτς να κάνει τις υποδείξεις του.