Home TOP NEWS Κληρώνει για τον άσσο

Κληρώνει για τον άσσο

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, έγιναν γενναία βήματα κι από τις δυο πλευρές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε όσα κίνητρα μπορούσε, ο Φελτχάουζεν έπεσε όσο θεωρεί πως του επιτρέπει το επίπεδο του. Οι δυο πλευρές έφτασαν πιο κοντά από ποτέ στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, αυτή είναι η αλήθεια. Από τη στιγμή όμως που ανακοίνωση δεν ήρθε, πάει να πει πως υπογραφές ακόμα δεν έπεσαν. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν να πιστεύουν πως αυτό θα γίνει σήμερα.


Καλού κακού βέβαια κοιτάζουν κι αλλού για να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα. Το τεχνικό τιμ αξιολόγησε πολύ θετικά τερματοφύλακα από τη Σερβία, ενώ ο πρότερος βίος του Αντρέα Μαυρή υποδηλώνει πως όλο και κάτι έχει βρει και στη Λατινική Αμερική. Στην πραγματικότητα όμως, όλοι οι άλλοι περνάνε σε δεύτερη μοίρα και μόνο αν στραβώσει η δουλειά με τον Πιτ Φελτχάουζεν θα μπουν σε λεπτομέρειες με άλλους.

Ο Ολλανδός ήταν ο εκλεκτός από την πρώτη στιγμή. Επέμειναν όταν το όνομα του διέρρευσε και το πράγμα δυσκόλεψε, τον έψησαν εκ νέου, ήταν έτοιμοι να περιμένουν. Τώρα ετοιμάζονται να απολαύσουν τους καρπούς της υπομονής και ελπίζουν να μην στραβώσει το πράγμα και ο άσσος να καλυφθεί με τον παίκτη που ήθελαν.