Home TOP NEWS Λίστα με επιλογές σε κάθε θέση

Λίστα με επιλογές σε κάθε θέση

 


Την μεγαλύτερη μεταγραφική λίστα κρατάει ο Πάμπος Χριστοδούλου αυτές τις ημέρες καθώς μαζί με τους συνεργάτες του έφτιαξαν ένα κατάλογο στον οποίο υπάρχουν ονόματα από 2 έως 3 παικτών για κάθε θέση. Η συγκεκριμένη λίστα μάλιστα δεν είναι φετινή, αλλά φτιάχτηκε μετά από χρόνια ανίχνευσης ποδοσφαιριστών. Ο Κάι για παράδειγμα, ήταν στόχος του Πάμπου Χριστοδούλου και πέρσι.

Σε μία βδομάδα αρχίζουν τα εργομετρικά τεστ και ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλει το ρόστερ του να αρχίσει να κτίζεται και να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό βαθμό μέχρι να πατήσει η ομάδα χορτάρι. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρούν πως σε αυτό θα τους βοηθήσει ακριβώς το shortlist του προπονητή αφού όταν μία περίπτωση δεν προχωρήσει (όπως για παράδειγμα ο Ρούι Πέδρο), αρχίζει να μιλά με άλλους παίκτες που είχε επιλέξει.

Πρόκειται δηλαδή για παίκτες επίσης από το πάνω ράφι που συμπληρώνουν την λίστα. Τέτοια περίπτωση που ήταν από την αρχή ψηλά είναι του Σεργκέι Κρίβετς και όχι μόνο. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Λευκορώσσος από τη στιγμή που δεν προχωρά του Πέδρο, να μπει σε περίοπτη θέση στις προτιμήσεις του κόουτς.