Home TOP NEWS Μαργκάσα: Τι έπαιξε ρόλο για να μείνει, η έλευση του Πάμπου, τι...

Μαργκάσα: Τι έπαιξε ρόλο για να μείνει, η έλευση του Πάμπου, τι είπε στους νέους παίκτες και «δεν έχει σαν τους Ομονοιάτες»


Μετά τη συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Ρενάτο Μαργκάσα δηλώνει χαρούμενος και πανέτοιμος για τη νέα χρονιά. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας έκανε δηλώσεις στον Active 107.4 & 102.5 και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», μιλώντας για την ανανέωση με την ομάδα μας, την έλευση του Πάμπου Χριστοδούλου στον πάγκο του “τριφυλλιού”, την παρουσία του στην Εθνική Κύπρου και πολλά άλλα.

Όσον αφορά στο τι έπαιξε ρόλο για να συνεχίζει για περισσότερα χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ είπε: «Δεν είμαι άνθρωπος που φεύγει στα δύσκολα. Μετά τη σεζόν που είχαμε και την απόφαση να προσληφθεί ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο άνθρωπος που με έφερε στην Κύπρο, και η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος δεν μπορούσε να γυρίσω την πλάτη μου σε αυτά. Επίσης ο σεβασμός και η εκτίμηση που μου έδειξε ο πρόεδρος, ήταν αυτά που με έκανα να πω “πάμε Ρενάτο μου να κερδίσουμε κάτι με την ΟΜΟΝΟΙΑ και να μείνουμε εδώ για χρόνια”. Πήραν την καλύτερη απόφαση».

Ακόμη, αναφέρθηκε στη χειρότερη του στιγμή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αποκάλυψε τι είπε στους νέους παίκτες, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Ομονοιάτες. Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Ρενάτο Μαργκάσα: