Home TOP NEWS Ο Μαργκάσα «τρέχει δίπλα» στον Ράουφμαν

Ο Μαργκάσα «τρέχει δίπλα» στον Ράουφμαν

 


Ο Ρενάτο Μαργκάσα είναι ο 4ος ξένος ποδοσφαιριστής που κλείνει έξι γεμάτες περιόδους στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μάλιστα, μπορεί να γίνει ο μακροβιότερος σε παρουσία στα γήπεδα.

Από το sigmalive.com/sports

Ήδη, ο Πορτογάλος με Κυπριακή υπηκοότητα έχει πιάσει στη σχετική λίστα τους Μιχαήλοβιτς, Αλαμπί, που έκλεισαν εξαετία και πλέον τρέχει δίπλα από τον Ράινερ Ράουφμαν. Και λέμε ότι τρέχει για να τον ξεπεράσει, γιατί ο Γερμανός στις αρχές της 7ης χρονιάς του τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα απέναντι στη Δόξα (σύμπτωση: στην ομάδα που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του περιπέτεια ο Μαργκάσα) και δεν κατάφερε να επανέλθει.

Έξι περιόδους, αλλά τη μία μισή (τη πρώτη, αφού αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2010) κατέγραψε ο Λεάντρο. Πέντε χρονιές έμεινε ο Κασέκε (07-08 / 11-12) και ακολουθεί με τέσσερις ο Ασσίς, ενώ 3,5 αγωνίστηκαν ο Μγκούνι και ο Σκέμπρι.

Για τρεις περιόδους (χρονικό διάστημα που θεωρούμε σημαντικό για ξένο ποδοσφαιριστή), έμειναν αρκετοί. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά τους Κόζλεϊ, Μάγκνο, Αγκουϊάρ, Καρυπίδη, Βένσελ και, πιο παλιά, τον Σπας Τζεβίζοφ.