Home TOP NEWS Ο Νταμπίζας επανέρχεται για την συνέντευξη Κάρβερ

Ο Νταμπίζας επανέρχεται για την συνέντευξη Κάρβερ

 


Ο Νίκος Νταμπίζας δίνει την δική του εκδοχή στα όσα μεταφέρθηκαν στην συνέντευξη του Τζον Κάρβερ. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας απαντάει σε πολλά θέματα και σημειώνει πως σύντομα θα ακολουθήσει μέρος 2ο.

Πιο κάτω η τοποθέτηση του:

Με αφορμη την προ καιρου συνεντευξη του κυριου Καρβερ και οπως αυτη “”μεταφερθηκε”” η τοποθετηση μου ειναι μονοδρομος πλεον οσο και αν προσπαθησα να μην ανοιξω “”πληγες”” και δημοσιες αντιπαραθεσεις.
Παρακατω οι περισσοτερες των “”ερωτησεων””‘ που κατα κυριο λογο εγιναν απο τον δημοσιογραφο…..

“”Πιστεύεις πως ο τρόπος που δούλευε ο Νταμπίζας ήταν λανθασμένος?”

Δεν σας εδωσε αρκετες πληροφοριες ο Νταμπιζας για την ομαδα και το ροστερ?

Ο Νταμπίζας δεν πήρε τη γνώμη σας για κανέναν από τους παίκτες που έφερε στην ομάδα?

Ποια η σχέση του με το Νταμπίζα?

Επενέβαινε στις αποφάσεις του πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα?

Έχει κανένα παράπονο από τον Νταμπιζα?

Αν του είχε κάνει συγκεκριμένους τους στόχους της ομάδας ο Νταμπίζας?

Πως κρίνει τις αποφάσεις του Νταμπίζα σχετικά με τους παίκτες που έφερε στην ομάδα?

Το υφος και η κατευθυνση των ερωτησεων απο τον δημοσιογραφο ειναι ξεκαθαρο και δεν χρειαζεται ιδιαιτερη αναλυση οπως ουτε και οι “”απαντησεις”” που δοθηκαν.
Υπαρχουν διαφορες βεβαια σε οτι ο κ Καρβερ ειπε(οπως με διαβεβαιωσε,) και σε οτι ειδε το φως της δημοσιοτητας ( η πλευρα του δημοσιογραφου ισχυριζεται το αντιθετο) ομως μικρη σημασια εχει……
Και αυτό γιατί η ηθικη και ο επαγγελματισμός δεν σπιλώνονται από ερασιτέχνες και κουβέντες του καφενέ.

Παρακατω τα ‘”γεγονοτα”” και οι “‘απαντησεις””.
“””Δεν ειχαμε καν αναλυτη αντιπαλων””
Ερχομενος στην ομαδα τον απριλιο του 2016 διαπιστωθηκε οτι δεν υπαρχει κανενα κενο στην θεση με συνεπεια την προθεση συνεχισης της συνεργασιας με τον αναλυτη της ομαδας.
Υπηρξε ομως ξεκαθαρη θεληση για αποχωρηση απο τον Κωνσταντινο Μηνα για προσωπικους λογους.
Προκειμενου να μην υπαρξει “”κενο”” αποφασισθηκε τα καθηκοντα να αναλαβει ο αμεσος συνεργατης του προπονητη ωστε να υπαρχει η καλυτερη δυνατη αντιμετωπιση και στελεχωση απο την προσληψη “”εξωτερικου αναλυτη”” με γνωμονα παντα και την εξοικονομηση χρηματων οσο και το “”ρισκο”” μιας τετοιας επιλογης..
Θελωντας να βελτωσουμε την ομαδα για την επομενη χρονια και παρουσιαζομενη μια πολυ καλη προοπτικη συνεργασιας προταθηκε στον προπονητη η ενταξη αναλυτη στο τιμ υπο την μορφη “”αξιολογησης και εγκρισης του”” κατα την διαρκεια των πλει οφ
Αν και εφοσων και οι δυο πλευρες μεναν ικανοποιημενες τοτε θα προεκυπτε και συνεργασια για την νεα χρονια….
Μεγαλη αποσταση απο το “”ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΗ””..

“”Ερχοταν παικτες στην προετοιμασια και εγω δεν ηξερα καν ποιοι ηταν!!!””
Πριν επελθει συμφωνια ειχε αναλυθει στον προπονητη ο τροπος λειτουργιας της στελεχωσης του ροστερ.
Οπως και στο συμβουλιο της ομαδας.
Ο απο κοινου καθορισμος και αξιολογηση των στοχων μεταξυ τεχνικου διευθυντη προπονητη.
Η τελικη αποφαση ομως θα ηταν του σύλλογου..
(Ο μεσος ορος παραμονης ενος προπονητη στις ομαδες σημερα ειναι ο αυτονοητος λογος ωστε ο συλλογος να εχει τον τελικο λογο για αθλητικες και οικονομικες παραμετρους.)
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΩΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ…
Στην προκειμενη περιπτωση τα στενα περιθωρια χρονου μετα και την απροσμενη αποχωρηση του κ Μιλογεβιτς το πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι και η κατευθυνση του προπονητη στο να επικεντρωθει στο υφισταμενο ροστερ και στην καλυτερη δυνατη προετοιμασια του οδηγησαν στην ενημερωση του προπονητη για τα ονοματα στοχων που θελουμε να ενταξουμε στην ομαδα
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΧΩΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
( ο μονος παικτης που ενταχθηκε στην ομαδα κατα την διαρκεια της παραμονης στην Αυστρια ηταν ο Νταρμπισαιρ για να αποδειχτει και εμπρακτος η σοβαροτητα του εν λογο τιτλου “”” ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ!!!”””
Με την παροδο του χρονου η αποψη του προπονητη αποκτουσε βαρυνουσα σημασια.
Η περιπτωση παικτη (Αγκαιεφ) που αποχωρησε ηταν μια “”κοινη”” αποφαση οπως ο ιδιος ομολογησε.
Και δειχνει εμπρακτα την συμμετοχη του στην διαμορφωση του ροστερ, μεσω ενος παικτη που βρηκε στην ομαδα αξιολογησε και αποφασιστηκε η αποχωρηση του απο κοινου με τον τεχνικο διευθυντη.
(Αν και επιλογη του)
Τωρα πως γινεται την μια να μην γνωριζεις τιποτα ως προπονητης για παικτες που ερχονται στην προπονηση και την αλλη να εισακουετε η προθεση σου για απομακρυνση τους αυτο ειναι κατι που μονο αυτοι που “”γραψαν”” η “””ειπαν”” γνωριζουν……

“””Αφοσιωση στον Νικο οχι σε μενα””
Οταν υπαρχει ο Τεχνικος διευθυντης που σε εχει επιλεξει το αυτονοητο ειναι να θελει να πετυχεις…Και υπαρχει ενας ΚΟΙΝΟΣ σκοπος…..
Αφοσιωση στην ΚΟΙΝΗ προσπαθεια λοιπον μιας και ολοι ειμαστε στο ιδιο “”ΚΑΡΑΒΙ””…
Κεφαλαιο ροστερ 2015-2016

“”Σκεμπρι Ασις Ρομαρικ Ρουνιε Χαφεζ””” και αν επρεπε να παραμεινουν η οχι……
Η περιπτωση ποδοσφαιριστη (Ρουνιε) που εξαγοραζεται η νομιμη ρητρα του συμβολαιου του απο αλλη ομαδα και ειναι “”λαθος”” που τον αφηνεις να φυγει τοτε ως τεχνικος διευθυντης το αναλαμβανεις ολοκληρωτικα!…..
Το ιδιο ισχυει και για την περιπτωση δανεικου παικτη (Χαφεζ)που αποριπτει δυο φορες την προταση ανανεωσης δανεισμου του για ενα ακομα χρονο που του εχεις κανει…
Αν υπαρχουν τροποι που μπορεις να πεισεις παικτες να μεινουν στην ομαδα σου ενω εχουν την “”ελευθερια”” να επιλεξουν καλυτερες προτασεις οικονομικης και προοπτικης φυσης απο την δικια σου τοτε εδω αυτες αγνοουνται.
Δεν ισχυει το ιδιο για την περιπτωση του Ρομαρικ ομως που αποδειχτηκε “”λαθος”” εκτιμηση η αποχωρηση του.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ…
Αυτο που περα απο ανηθικο ψεμμα και αντιεπαγγελματικο ομως ειναι να λεγεται εκ των υστερων πως οι αντικαταστατες τους ηταν χειροτεροι και περναν περισσοτερα χρηματα….
Το αν υπηρξε σωστη διαχειριαη του μπατζετ της σεζον που περασε και με ποια κριτηρια αυτο ειναι κατι που το γνωριζουν οι καθ´ υλην αρμοδιοι.
Το συμβουλιο της ομαδας.

ΕΓΓΡΑΦΩΣ…..
Αφησα τελευταιο το θεμα με τους Ασις Σκεμπρι που ειναι και το πλεον εξοργιστικο…
Επειδη η κοντη μνημη ειναι “”ασθενεια”” που προσεβαλε αρκετους θα ξαναπω το εξης…
Οσοι βαζουν τον μηνα του μελιτος τους ως προτεραιοτητα απο την ενταξη τους στην προετοιμασια της ομαδας και δεν τιμουν το συμβολαιο ανανεωσης που εχουν ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ δεν εχουν θεση σε ομαδα που εγω ειμαι στελεχος και σεβετε την ιστορια της.
Οσοι αθετουν και δεν δινουν σημεια ζωης (οχι μια αλλα δυο φορες)στις καταλυτικες ημερομηνιες ενεργοποιησης της ανανεωσης συμβολαιου που εχουν ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ με προσχημα την αναμονη του συνεργατη τους απο την Κινα ωστε να αποφασισουν το μελλον τους δεν εχουν θεση σε καμια ομαδα που εγω ειμαι στελεχος και σεβετε την ιστορια της….

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Συντομα το δευτερο μερος με την αποτιμηση την ισοπεδωση και τον επαγγελματισμο…
Νικος
Νταμπιζας