Home TOP NEWS Πιο βατή η περίπτωση του Παντελιάδη

Πιο βατή η περίπτωση του Παντελιάδη

 


Πέραν των μεταγραφικών κινήσεων της, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να προγραμματίσει και αυτές που αφορούν τις αποχωρήσεις. Κατακρίβιαν θα έπρεπε μέχρι σήμερα να είχε τελειώσει και ξεμπερδέψει με αυτές, τρεις ποδοσφαιριστές όμως που δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή, εξακολουθούν να έχουν συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο λόγος φυσικά για τους Λουκά Βύντρα, Άρη Σοϊλέδη και Σάκη Παντελιάδη, με την κάθε περίπτωση να είναι διαφορετική.

Πιο βατή μοιάζει εκείνη του Σάκη Παντελιάδη. Ο αριστερός μπακ ψάχνει ενεργά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και οι πληροφορίες από Ελλάδα λένε πως είναι κοντά να τον βρει. Όταν συμφωνήσει με άλλη ομάδα, θα ανοίξει και ο δρόμος για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό ίσως γίνει και άμεσα.

Με τους Άρη Σοϊλέδη και Λουκά Βύντρα τώρα τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά. Αμφότεροι δείχνουν διάθεση να “πατήσουν” στο συμβόλαιο και για την ώρα δεν έχει βρεθεί φόρμουλα λύσης. Μάλιστα δηλώνουν στον κύκλο τους πως θέλουν να μείνουν για να παλέψουν για μια θέση στην εντεκάδα, αφού όπως λένε μπορούν αν βοηθήσουν. Από τη στιγμή πάντως που ο προπονητής δηλώνει πως είναι εκτός των πλάνων του, πολύ δύσκολα θα τους δοθεί ευκαιρία.