Home TOP NEWS Ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έπαιξαν μπάσκετ με τη Nicosia Team Rollers

Ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έπαιξαν μπάσκετ με τη Nicosia Team Rollers


Σε αγώνα μπάσκετ με τη Nicosia Team Rollers αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Διαβάστε το ενημερωτικό δελτίο της ομάδας μας και δείτε το βίντεο που ανέβασαν οι “πράσινοι”:

Σε ένα διαφορετικό αγώνα αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σάκης Κύπρου, Ανδρέας Χριστοδούλου, Ανδρέας Φραγκέσκου και Απόλλωνας Βασιλείου, μετρώντας τις δυνάμεις τους στην καλαθόσφαιρα, απέναντι στους νταμπλούχους της Nicosia Team Rollers !

Αποτελεί μεγάλη τιμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ, το γεγονός ότι είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε αυτόν τον αγώνα, απέναντι σε αθλητές που είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το μεγαλείο της ψυχικής τους δύναμης. H Nicosia Team Rollers ιδρύθηκε το 2015 και έχει ως στόχο την προαγωγή, την ενθάρρυνση και την ανάπτυξη του αθλητισμού μεταξύ των αναπήρων. Φέτος διεξήχθη το πρώτο πρωτάθλημα τροχοκαθίσματος στην Κύπρο, με τη συμμετοχή της Nicosia Team Rollers, του Απόλλωνα και του Ήφαιστου.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Παρακολουθείστε ολόκληρο το βίντεο στο OMONOIA Premium: www.acomonia.com/premium

Πιο κάτω βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα της ομάδας καλαθόσφαιρας, που τη σεζόν που πέρασε κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Τροχοκαθίσματος: