Home TOP NEWS Ψάχνει άσσο αξίας

Ψάχνει άσσο αξίας

 


Από την στιγμή που έγινε γνωστό πως αποχωρούν από την ομάδα μας οι Κρέσιτς και Κότσαρης, ήταν ξεκάθαρο πως ο Πάμπος Χριστοδούλου και το τιμ του (έχει μεγάλη βαρύτητα ο λόγος του Αντρέα Μαυρή για τον άσσο) θα αποκτούσαν ένα τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τους Κωνσταντίνο Παναγή και Αντρέα Χριστοδούλου. Το πρώτο όνομα που διέρρευσε ήταν αυτό του Γάλλου Σαλάν, ενώ το δεύτερο ήταν αρκετά πιο ηχηρό (βάση βιογραφικού). Αναφερόμαστε φυσικά στον Ολλανδό Piet Velthuizen (μέχρι να ακούσουμε τον ίδιο να το λέει, δεν βάζουμε το χέρι στη φωτιά για την προφορά).

Ο Ολλανδός με το δύσκολο όνομα πάντως, πρόδωσε πως ο κόουτς δεν ψάχνει απλά τερματοφύλακα, ψάχνει ένα που να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Velthuizen είχε κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Βίτεσε Άρνεμ ενώ φέτος, στον πρώτο γύρο ήταν μακράν του δεύτερου ο κορυφαίος τερματοφύλακας στο Ισραήλ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν που το όνομα του παίζει στο ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ανεξάρτητα αν τελικά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Το ενδιαφέρον δείχνει τα στοιχεία που θέλει το τιμ στον άσσο του.

Όσον αφορά τώρα τις διαπραγματεύσεις, πολλά γράφονται για τις απολαβές του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει συγκεκριμένα όρια τα οποία δεν θα υπερβεί. Για την ώρα πάντως ο Velthuizen δεν έχει απαντήσει στην προσέγγιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ούτε θετικά, ούτε αρνητικά.