Home TOP NEWS Στην ομάδα της καρδιάς του, για πάντα!

Στην ομάδα της καρδιάς του, για πάντα!

 


28.6.2008 ο Ρενάτο Μαργκάσα στα 23 του χρόνια έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο για λογαριασμό της Δόξας, από την γ’ κατηγορία της Πορτογαλίας. Επιλογή τότε του Πάμπου Χριστοδούλου, ο οποίος ήταν στην ομάδα της Κατωκοπιάς. Η συνέχεια και η εξέλιξη του Μαργκάσα πολύ καλά γνωστή σε όλους.

28.6.2017 εννέα χρόνια μετά ο Κυπροποιημένος πλέον μεσοαμυντικός προχωρεί σε προφορική συμφωνία με την ΟΜΟΝΟΙΑ, με την ομάδα της καρδιάς του, όπως λέει και ο ίδιος, για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη τρία χρόνια (δυο συν ένα για την ακρίβεια…). Η σύνδεση του Ρενάτο με την ΟΜΟΝΟΙΑ, στην οποία αγωνίζεται από το 2011, η αγάπη και ο σεβασμός που δείχνει γι’ αυτή την ομάδα και τον κόσμο της, είναι πραγματικά απίστευτη. «Όλοι ξέρουν πόσο σημαντική είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ για μένα και τι νιώθω για αυτή την ομάδα. Θα είμαστε εδώ για χρόνια ενωμένοι για να παλέψουμε και να κερδίσουμε», ανέφερε ενώπιον των φίλων του «τριφυλλιού» στην συγκέντρωση που έγινε την Τετάρτη το βράδυ στην Λεμεσό.

Της Στέλλας Σωκράτους, sport-fm.com.cy

Για τον Ρενάτο πάντα και πάνω απ’ όλα ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ποτέ δεν κοίταξε την… τσέπη του, ή το προσωπικό συμφέρον. Τα έδινε και θα συνεχίσει να τα δίνει όλα, με πάθος και θέληση, για την ομάδα του. Γι’ αυτό κέρδισε την αγάπη του κόσμου, την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Πρώτος στο γήπεδο, στις προπονήσεις, σε όλες τις εκδηλώσεις, όποτε και όπου έχει ανάγκη η ομάδα. Είπαμε, πάνω απ’ όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ, αν και τελευταίως έχει μπει για τα καλά στις προτεραιότητες του και η Εθνική μας ομάδα! Με ιδιαίτερο ζήλο και περηφάνια περιμένει κάθε φορά την κλήση του στο εθνικό συγκρότημα της Κύπρου!

Γι’ αυτά και για πολλά άλλα, τα οποία ποτέ δεν δημοσιοποιεί -αντίθετα τον ικανοποιεί απίστευτα να προσφέρει για τον συνάνθρωπο του- ξεχωρίζει ο Ρενάτο Μαργκάσα. Οι «πράσινοι» πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι που θα διατηρήσουν στο ρόστερ τους ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα που κι ο ίδιος νιώθει τιμή και χαίρεται ιδιαίτερα, αφού τον ευχαριστεί πολύ, που αγωνίζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ!