Home TOP NEWS “Θεωρητικά αλλάζουμε επίπεδο”

“Θεωρητικά αλλάζουμε επίπεδο”

 


“Αν κλείσει και ο Μπολάτι, θεωρητικά αλλάζουμε επίπεδο”, μονολογούν φίλοι από χθες. Η απόκτηση του Κανού και η διαφαινόμενη του Λεάντρο Γκονζάλες έφεραν χαμόγελα στον κόσμο αφού το βιογραφικό τους το επιτρέπει. Εκεί που μεσοβδόμαδα επικρατούσε μουρμούρα επειδή “αργούμε” ή επειδή ακόμα “δεν έκλεισαν τα μεγάλα ψάρια”, με δυο μεταγραφές γίναμε διεκδικητές του τίτλου κι αν έρθει και ο τρίτος επιπέδου (Μπολάτι) θα βάλουμε το ένα χέρι πάνω στη κούππα.

Ότι λέγαμε πριν τις μεταγραφές θα πούμε και τώρα, ας κάνουμε λίγο υπομονή να δούμε τι θα μας παρουσιάσει ο Πάμπος Χριστοδούλου στο γήπεδο. Θεωρητικά ναι, Κανού και Λεάντρο είναι πολύ καλές μεταγραφές. Το πόσο μεγάλη είναι η απόσταση από τη θεωρία στην πράξη όμως, το έχουμε ζήσει μες το πετσί μας τα τελευταία χρόνια, για αυτό μέχρι να δούμε τον κάθε ποδοσφαιριστή ατομικά να υποστηρίζει το βιογραφικό του και την ομάδα γενικότερα να παίζει την μπάλα που θέλουμε, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Ο προγραμματισμός έχει πολύ δρόμο ακόμα, ενώ η ομάδα δεν έχει ακόμα ξεκινήσει προπονήσεις. Το πρωτάθλημα αρχίζει σε δυο μήνες και πρόκειται για μαραθώνιο. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά για να γίνουμε διεκδικητές. Το θετικό είναι πως ο Πάμπος άρχισε να δείχνει πως τουλάχιστον στη θεωρία, ξέρει που να ψάξει για να βρει ποιότητα. Τα άλλα στο γήπεδο.