Home TOP NEWS Βασικός στην ήττα της Ελπίδων στην Τσεχία ο Χριστοδούλου

Βασικός στην ήττα της Ελπίδων στην Τσεχία ο Χριστοδούλου

 


Την ήττα με 1-0 δέχθηκε στην Τσεχία η Εθνική Ελπίδων από την αντίστοιχη ομάδα της χώρας. Ο Ανδρέας Χριστοδούλου ήταν βασικός στο παιχνίδι και αντικαταστάθηκε με την έναρξη του δεύτεορυ ημιχρόνου. Το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

Με φιλική ήττα της Εθνικής Ελπίδων από τη Τσεχία με 1-0 ολοκληρώθηκε ο απογευματινός αγώνας της Πράγας. Το φιλικό εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Η ομάδα μας και στο σημερινό φιλικό παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μια δυνατή Τσεχία. Δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για να προηγηθεί και αργότερα για να ισοφαρίσει, όμως το γκολ που σημειώθηκε στο 30ο λεπτό από τον Τομάς διαμόρφωσε τελικά το αποτέλεσμα.

Συνολικά η σημερινή προσπάθεια θα μπορούσε να καταγράψει και καλύτερο αποτέλεσμα όμως μέσα από το φιλικό της Πράγας προέκυψαν αρκετά θετικά για τη συνέχεια. Ο Μάριος Ανδρέου και ο Νικόλας Ματθαίου που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην προετοιμασία της Εθνικής μας πήραν θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Πρώτη επίσης συμμετοχή και για τους Πηλέα και Αρτυματά που αγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου. Με την είσοδο του μάλιστα ο Αρτυματάς θα μπορούσε να σκοράρει αλλά την κεφαλιά του εξουδετέρωσε σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Τσέχων. Η Εθνική μας δημιούργησε πρώτη τη μεγάλη ευκαιρία στο 7ο λεπτό και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ μετά από προσπάθεια του Ιωσηφίδη και σουτ του Πίττα. Στο 25΄χάσαμε και νέα μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουμε το σκορ με τον Ιωσηφίδη και ακολούθησε το γκολ των Τσέχων. Ευκαιρίες για να σκοράρουμε δημιουργήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως να αλλάξουν τα δεδομένα.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Α. Χριστοδούλου (46’ Τασουρής), Καρό (αρχηγός), Γουίλερ (62’ Πηλέας), Αναστασίου (62’ Νικολάου), Μ. Ανδρέου (62’ Αρτυματάς), Λιασίδη (62’ Ψάλτης), Πίττα (46’ Κουμής), Ιωσηφίδη (46’ Μ. Ηλία), Σωτηρίου (81’ Δ. Χαραλάμπους), Γ. Χριστοδούλου (46’ Φράγκου), Ματθαίου (85’ Παπαγεωργίου).

«Κάναμε μια καλή προετοιμασία και αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα με απαιτήσεις. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μας και σήμερα κερδίσαμε κάποια νέα παιδιά» ήταν το πρώτο σχόλιο του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Νίκου Ανδρονίκου στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ μετά το σημερινό φιλικό.

Ο αγώνας έγινε στο Στάδιο «Aritma», χωρητικότητας 300 θεατών. Το γήπεδο χρησιμοποιεί ομάδα της Πράγας που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας. Η αποστολή της Εθνικής μας θα επιστρέψει στην Κύπρο αργά το απόγευμα της Παρασκευής.