Home TOP NEWS Ανακοινώθηκε ο μέγας χορηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη νέα χρονιά

Ανακοινώθηκε ο μέγας χορηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη νέα χρονιά

 


Η DIMCO θα είναι ο Μέγας Χορηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη νέα αγωνιστική περίοδο! Η επίσημη ενημέρωση:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία, DIMCO, η οποία θα είναι ο Μέγας Χορηγός της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Το λογότυπο της DIMCO θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της επίσημης φανέλας της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και η εταιρεία θα λάβει την προβολή και τα οφέλη που προσφέρει το ελκυστικό χορηγικό πακέτο του Συλλόγου.

Η DIMCO ιδρύθηκε στην Κύπρο το 1966 και εισήλθε στις πωλήσεις φωτιστικών το 1976. Διαθέτει επτά καταστήματα στην Κύπρο και εισάγει φωτιστικά από πέραν των 30 εργοστασίων σε όλη την Ευρώπη. Θυγατρικές εταιρίες της DIMCO είναι οι ONE-LIGHT LTD και LEVEL Lighting Studio, οι οποίες εξειδικεύονται στα φωτιστικά και σε ανάληψη αρχιτεκτονικών έργων σε σχέση με τον φωτισμό, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές και καινοτόμες τεχνικές.

Επίσημη ιστοσελίδα DIMCO: www.dimco.eu
Τηλέφωνο επικοινωνίας: (+357) 77776069
Facebook: @DIMCOlights

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ και DIMCO συνάπτουν χορηγική συνεργασία. Ο Σύλλογος καλωσορίζει την DIMCO στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία θα εδράζει στον αλληλοσεβασμό και τον επαγγελματισμό. Αμφίδρομος στόχος είναι η δημιουργία μίας ισχυρής επαγγελματικής σχέσης, με αμοιβαία οφέλη. Η χορηγική συνεργασία με την DIMCO επιβεβαιώνει τη δυναμική και το ποιοτικό εκτόπισμα του εμπορικού ονόματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλεί τον κόσμο της να στηρίζει αυτούς που στηρίζουν τον Σύλλογο!