Home TOP NEWS Άρνασον: «Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Αμπερντίν, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’...

Άρνασον: «Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Αμπερντίν, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό»

 


Αποκλειστικές δηλώσεις στην αθλητική ενότητα της ιστοσελίδας evening express παραχώρησε ο Κάρι Άρνασον και ανέφερε πως τον ενδιαφέρει να επιστρέψει στην Αμπερντίν. Τόνισε αρκετές φορές πως ο κόσμος της Σκωτσέζικης ομάδας του απέδειξε, ακόμη και όταν είχε φύγει, ότι συνεχίζει να τον αγαπάει και να τον στηρίζει. Τώρα, σε κανένα σημείο δεν μιλάει για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε λέει ξεκάθαρα πως θέλει να φύγει τώρα από την Κύπρο και να πάρει μεταγραφή στους “κόκκινους”.

Παρόλα αυτά, σε ένα σημείο λέει: «με ελκύει το γεγονός ότι η ομάδα προσπαθεί να ανταγωνιστεί τη Σέλτικ στη Σκωτία, αλλά και να πετύχει κάτι θετικό στην Ευρώπη». Από τα λεγόμενα του, αντιλαμβάνεται κανείς πως θέλει να αποχωρήσει από το “τριφύλλι” για να παίξει πάλι σε ένα σύλλογο που πέρασε όμορφες στιγμές. Χωρίς να υπάρχει κάτι δεδομένο, πέραν ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ομάδα μας, ο Ισλανδός πιθανότητα να φύγει, αν βέβαια η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει οικονομικό όφελος από την υπόθεση.

Δεν περνάει άσχημα στην ομάδα μας. Ίσως να φοβάται πως δεν θα είναι στις βασικές επιλογές. Αυτό, σε συνδυασμό με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Αμπερντίν είναι που κάνει τον Άρνασον να σκέφτεται την αποχώρηση. Από την πλευρά της Σκωτσέζικης ομάδας και του προπονητή, Derek McInnes, κάποιο σχόλιο θα γίνει μόνο σε περίπτωση ολοκλήρωσης της μεταγραφής, αφού τέτοια είναι η πολιτική του συλλόγου.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως τονίζουν πως ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά και θεωρείται σημαντική μονάδα για την άμυνα.